fbpx

Πρωτιές για Χατζηλυγερούδη και Τζαρίδου στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου

Πρωτιές για Χατζηλυγερούδη και Τζαρίδου στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου

Ιδιαίτερα αποδοτική ήταν για άλλη μια χρονιά, η ελληνική αποστολή στο καθιερωμένο διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης με προσκλήσεις της Κύπρου, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (18/12) στη Λευκωσία.

Στο event, που έγινε στο πολυπροπονητήριο “Ευάγγελος Φλωράκης” και αυτή τη χρονιά αφορούσε αθλητές και αθλήτριες έως 21 ετών, η Ελλάδα κατέκτησε τρία ακόμα χρυσά μετάλλια στα ατομικά αγωνίσματα και τα πρόσθεσε στα δύο της Παρασκευής (16/12) στο ομαδικό.

Στο απλό ανδρών Κ21 αναδείχτηκε νικητής ο 20χρονος Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης. Στο απλό γυναικών Κ21 πρώτευσε η 16άχρονη Στέλλα Τζαρίδου. Στο διπλό ανδρών Κ21 ο Χατζηλυγερούδης είχε δεύτερο χρυσό μετάλλιο με συμπαίκτη τον 17χρονο Αλέξανδρο Μαδέση. Φυσικά ήρθαν και μετάλλια διαφορετικού χρώματος και θυμίζουμε ότι πλην της Ελλάδας και της Κύπρου είχαν επίσης αθλητές η Ρουμανία και ο Λίβανος.

Το τουρνουά διοργάνωσε η Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και το αφιέρωσε στη μνήμη του επί σειρά ετών προέδρου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Χρήστου Χριστοδουλάτου, ο οποίος έφυγε από κοντά μας στα μέσα Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ