fbpx

Πρόεδρος ΕΦΟΕπΑ σε Ολυμπιακό: «Σταματήσετε να πετάτε λάσπη στην Ομοσπονδία με σκοπό να ελέγξετε τις αποφάσεις της»

Πρόεδρος ΕΦΟΕπΑ σε Ολυμπιακό: «Σταματήσετε να πετάτε λάσπη στην Ομοσπονδία με σκοπό να ελέγξετε τις αποφάσεις της»

Σε γραπτή δήλωση προκειμένου να απαντήσει σε κατηγορίες του Ολυμπιακού προς την ελληνική ομοσπονδία προχώρησε ο πρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου.

Οι αντιδράσεις του πειραϊκού σωματείου μετά το τέλος του πρωταθλήματος την Κυριακή (29/4) έφεραν σε έξαλλη κατάσταση τον κ. Παπαγεωργίου, ο οποίος τους καλεί «να σταθούν στο ύψος του τεράστιου σωματείου, που εκπροσωπούν κι αν έστω και λίγο νοιάζονται για το καλό του αθλήματος» να σταματήσουν αυτή την πρακτική.

Αναλυτικά η βραδινή (30/4) δήλωση του Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου, αναφέρει τα εξής: «Θα ήθελα καταρχάς να συγχαρώ τις ομάδες του Ολυμπιακού, τις αθλήτριες και τους αθλητές του, που πανάξια αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας.

Πέραν κάθε αμφιβολίας ο Ολυμπιακός απέδειξε εντός αγωνιστικών χώρων την ανωτερότητα του.

Ωστόσο πραγματικά λυπάμαι, για μια ακόμα φορά, για την νοοτροπία και τις δηλώσεις των ανθρώπων του ιστορικού σωματείου του Πειραιά, οι οποίοι με σωρεία από μισόλογα και ψέματα πετούν λάσπη στην Ομοσπονδία με συγκεκριμένο σκοπό.

Ακούσαμε και διαβάσαμε τόσα πολλά, παρότι επανειλημμένα έχουμε σταθεί δίπλα τους παραχωρώντας την αίθουσα μας και κάνοντας δεχτά όλα τα αιτήματα τους, εκτός από ένα, με την γνωστή συνέχεια….

Ακούσαμε έκπληκτοι ότι ενώ καλώς δόθηκε αναβολή στους αγώνες του Ολυμπιακού για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ,δεν έπρεπε να γίνει το ίδιο για τον Παναθηναϊκό, επειδή εκ των υστέρων απεδείχθη ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού που συμμετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα δεν χρησιμοποιήθηκαν στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακούσαμε παράπονα (δεν καταλάβαμε ακριβώς για ποιο λόγο) για τις αναβολές λόγω Covid, στις οποίες την μερίδα του λέοντος είχε πάλι το σωματείο του Πειραιά. Ο προπονητής του Ολυμπιακού στις επίσημες δηλώσεις του στο κανάλι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. παραπονιέται ότι περίμεναν 5 ολόκληρα λεπτά (!!!) ώσπου να τους δοθεί αναβολή, ενώ κάνει λόγο για “φούφουτους” αναφερόμενος σε άλλα σωματεία τα οποία αιτήθηκαν αναβολές λόγω Covid. Ζητάμε συγνώμη, αλλά για εμάς κάθε σωματείο μέλος της ομοσπονδίας είναι εξίσου σημαντικό.

Ακούσαμε τα μεγάλα ψέματα, ότι αλλάζουμε σύστημα διεξαγωγής αγώνων όποτε θέλουμε, ημερομηνίες αγώνων όποτε θέλουμε και τρόπο υπολογισμού στις ισοβαθμίες όποτε θέλουμε, με σκοπό να βλάψουμε τον Ολυμπιακό που μάλιστα είχε πρόθεση να διακωμωδήσει το άθλημα κατεβάζοντας 4 μικρούς αθλητές σήμερα στο ΣΕΦ “για να γελάσουμε” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού!!

Κατηγορούν την Ομοσπονδία ότι ορίζει ημερομηνίες για αγωνιστικές υποχρεώσεις πάνω σε διεθνείς διοργανώσεις, ενώ γνωρίζουν ότι φέτος το δικό μας αγωνιστικό πρόγραμμα είχε ανακοινωθεί πριν από αυτό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, με αποτέλεσμα να προχωρήσουμε σε αναγκαστικές αλλαγές του προγράμματος.

Ακούσαμε παράπονα για την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του εξ αναβολής αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που στην πραγματικότητα ήταν επιβεβλημένη λόγω του Ευρωπαϊκού αγώνα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού για τα Playoffs της Basketball Euroleague. Σημειωτέον ότι οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων του μπάσκετ ανακοινώθηκαν μέσα στο Πάσχα, πολύ μετά από τον ορισμό της εξ αναβολής αγωνιστικής από την Ομοσπονδία και η πληροφορία ότι δεν μπορούμε, για λόγους ασφαλείας, να κάνουμε αγώνες στην αίθουσα μας, μάς κοινοποιήθηκε εντός της τελευταίας εβδομάδας.

Τέλος, αποφασίσαμε να σεβαστούμε την επιθυμία της ομάδας του Ολυμπιακού να γίνει απονομή των κυπέλλων το Σάββατο το βράδυ και όχι στο εθνικό Κύπελλο, παρουσία και των υπόλοιπων ομάδων, όπως ήταν προγραμματισμένο, καθώς ενημερωθήκαμε ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Κύπελλο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γνώριζαν ότι τα κύπελλα δεν υπήρχαν στο ΣΕΦ.

Εντούτοις, βγήκαμε και πάλι φταιχτες που τα άτομα της διοίκησης της Ομοσπονδίας, τα οποία ήταν παρόντα από το πρωί στην αίθουσα, ανθρωπίνως δεν μπόρεσαν να παραμείνουν εκτάκτως μέχρι τις 08.00 το βράδυ για την απονομή των κυπέλλων.

Κυρίες και κύριοι από το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ολυμπιακού, σας καλούμε να σταθείτε στο ύψος του τεράστιου σωματείου που εκπροσωπείτε και αν έστω και λίγο νοιάζεστε για το καλό του αθλήματος να σταματήσετε να πετάτε λάσπη στην Ομοσπονδία με σκοπό να ελέγξετε τις αποφάσεις της. Αποφάσεις που σε κάθε περίπτωση λαμβάνονται και θα συνεχίσουν να λαμβάνονται με πλήρως δημοκρατικές διαδικασίες, με σεβασμό στο άθλημα , με σεβασμό σε ΟΛΑ τα σωματεία μέλη μας και τους θεσμούς, από τα εκλεγμένα στην Γενική Συνέλευση μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τις επιτροπές που επίσης δημοκρατικά αυτό όρισε.

Με εκτίμηση
Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος
Πρόεδρος ΕΦΟΕπΑ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ