fbpx

Παγκόσμιο: Πρεμιέρα με νίκη για τον Γκιώνη – Κόντρα στον No. 1 του κόσμου στον επόμενο γύρο

Παγκόσμιο: Πρεμιέρα με νίκη για τον Γκιώνη – Κόντρα στον No. 1 του κόσμου στον επόμενο γύρο

Ιδανικό ξεκίνημα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης 2023, στο Ντέρμπαν της Νοτίου Αφρικής πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Γκιώνης, που επικράτησε του Ιρανού Αμίρ Χοσεΐν Χοντάει με 4-2 σετ, και προκρίθηκε στους “64” της διοργάνωσης.

Αν και βρέθηκε πίσω 1-2 στα σετ και γενικά συνάντησε πολλά εμπόδια, έκανε την ανατροπή και επικράτσε τελικώς, και στον επόμενο γύρο διασταυρώνεται με τον σπουδαίο Φαν Ζεντόνγκ, τον Κινέζο κάτοχο του παγκόσμιου τίτλου στο απλό ανδρών και σταθερά εδώ και πολύ καιρό No. 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Έξτρα κίνητρο ήταν η συνάντηση με τον τοπ πινγκπονίστα της διεθνούς σκηνής, είναι από τα ματς-πρόκληση, που κάθε αθλητής θέλει να δίνει, ακόμα κι αν έχει εμπειρία δεκαετιών, έτσι το βλέπει κι ο 43χρονος Γκιώνης, που ίσως βρίσκεται και στο τελευταίο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ατομικών στην τεράστια καριέρα του.

Μεθαύριο (Δευτέρα 22/5) αναμένεται να γίνει ο αγώνας, απλά οι διοργανωτές δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα το πρόγραμμα του 2ου γύρου.

Η αναμέτρηση της Κατερίνας Τόλιου με τη Λι Γιου Τζουν από την Ταϊπέι, για τον 1ο γύρο του απλού γυναικών, ορίστηκε για αύριο στις 12:20 (ώρα Ελλάδος) στο τραπέζι 6, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από εδώ: //www.youtube.com/@WTTGlobal

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ