fbpx

Η Σαλαμίνα ανέλαβε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών

Η Σαλαμίνα ανέλαβε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών

Είχε πολλά χρόνια να αναλάβει πανελλήνια διοργάνωση στην επιτραπέζια αντισφαίριση η Σαλαμίνα και τώρα παίρνει τις πιο δυνατές. Το νησί του Σαρωνικού θα φιλοξενήσει τον Μάρτιο του 2024 τη σημαντικότερη εσωτερική εκδήλωση της ΕΦΟΕπΑ το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών.

Την περασμένη περίοδο είχε διεξάγει επιτυχώς και με λαμπρότητα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα. Φέτος θέλησε να κάνει βήμα παραπάνω και για πρώτη φορά να διοργανώσει το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας. Μάλιστα, το πρωτάθλημα προγραμματίστηκε για τρεις ημέρες, κάτι επίσης πρωτοφανές στη μεγάλη ιστορία του.

Είναι να γίνει λοιπόν, στη Σαλαμίνα το τριήμερο 22-24/03/2024. Από τα υπόλοιπα Πανελλήνια πρωταθλήματα μόνο σε αυτό των παίδων-κορασίδων οριστικοποιήθηκε προς το παρόν ο τόπος διεξαγωγής. Το πρωτάθλημα για αγόρια και κορίτσια έως 15 ετών, που αφορά βεβαίως σε ομαδικά και ατομικά αγωνίσματα, το ανέλαβαν οριστικά το ανέλαβαν τα Χανιά και θα το διοργανώσουν στο διάστημα 09-12/05/2024.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ