fbpx

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού: Πυρετώδεις οι ετοιμασίες στο Μάλμε έναν μήνα πριν

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού: Πυρετώδεις οι ετοιμασίες στο Μάλμε έναν μήνα πριν

Στο… πόδι είναι το Μάλμε για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ομαδικού, που θα φιλοξενήσει από τις 10 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.   Η πόλη της νότιας Σουηδίας θα γίνει το επίκεντρο του αθλήματος, όσον αφορά στη γηραιά ήπειρο και τόσο η ETTU όσο και η Σουηδική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανυπομονούν να καλωσορίσουν όλους τους συμμετέχοντες και τους φίλους του αθλήματος σε αυτή την πολύ σημαντική διοργάνωση. Παρούσα βεβαίως θα είναι και η Ελλάδα με ομάδα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Οι διοργανωτές ετοίμασαν και θέλησαν να παράσχουν ορισμένες βασικές πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια και τις πιθανές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις για τους επισκέπτες από την ευρωπαϊκή κοινότητα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Το Μάλμε, ως η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας, είναι εύκολα προσβάσιμο. Ο χώρος διεξαγωγής, η Malmö Arena , ιδρύθηκε το 2008 και έχει φιλοξενήσει διάφορες αξιόλογες εκδηλώσεις, όπως τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2013 (έχει προγραμματιστεί η επιστροφή του το 2024), το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ επί πάγου Νέων το 2014 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ το 2011.

Το Malmö Arena βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, μόλις δώδεκα λεπτά με το τρένο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, με αναχωρήσεις όλο το εικοσιτετράωρο. Κατά την άφιξή σας στο σταθμό Hyllie, ο χώρος διεξαγωγής βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τις σκάλες.

Τα εισιτήρια, τόσο τα κανονικά όσο και τα VIP, μπορεί ο κόσμος να τα προμηθευτεί ηλεκτρονικά. Επιπλέον, διατίθενται πακέτα που περιλαμβάνουν εισιτήρια και διαμονή σε ξενοδοχείο. Για περισσότερες λεπτομέρειες ο κόσμος μπορεί να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://ettc23malmo.com/en/, ενώ για όσους έχουν την επιθυμία να συνεισφέρουν ως εθελοντές, οι Σουηδοί τους προσκαλούν να επισκεφθούν τον σύνδεσμο https://ettc23malmo.com/en/volunteers/ και να μάθουν περισσότερα για αυτή την ευκαιρία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ