fbpx

Τέσσερα μετάλλια για τις Σάρισες Φλώρινας στο διεθνές όπεν του Berovo

Τέσσερα μετάλλια για τις Σάρισες Φλώρινας στο διεθνές όπεν του Berovo

Οι Σάρισες Φλώρινας είχαν και φέτος εκπροσώπηση στο διεθνές όπεν, που οργανώνει στην πόλη Berovo της Βόρειας Μακεδονίας ο τοπικός σύλλογος, με την επωνυμία “Table Tennis Tournament ZEGIN OPEN 2023”. Διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 02-03/09/2023, αφορούσε τη μεγάλη κατηγορία, την παιδική και την εφηβική και συγκέντρωσε 130 αθλητές κι αθλήτριες από 10 χώρες. Για την ελληνική πλευρά αγωνίστηκαν έξι νεαρά παιδιά, οι Γεωργία Σπανού, Παρασκευή Σπανού, Ειρήνη Χρυσοστομίδου, Νεστορία Χρυσοστομίδου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου και Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής. Στην τεχνική καθοδήγηση ήταν ο νέος προπονητής του ΑΣΕΑ Σάρισες, ο Βούλγαρος Κοσταντίν Ανγκέλοφ, ενώ τους αθλητές συνόδευσαν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Αθανάσιος Σαμπαλής και ο γονέας Ιωάννης Σπανός.

Το ακριτικό σωματείο χάρηκε και φέτος την κατάκτηση μεταλλίων και άφησε για πολλοστή φορά δείγματα της εξαιρετικής δουλειάς του στις ακαδημίες. Στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων κατέκτησαν το χάλκινο ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής και η Γ. Σπανού αντίστοιχα. Στις κατηγορίες εφήβων και νεανίδων ήρθαν 3οι ο Σωτηρίου και η Ειρ. Χρυσοστομίδου αντίστοιχα.

Το σωματείο δημοσίευσε στους ιστότοπούς της ενημερωτικό δελτίο κι εκεί σημειώνει ότι «το τουρνουά στο Berovo ήταν πιο ποιοτικό σε σχέση με πέρσι, καθώς συγκέντρωσε περισσότερους και καλύτερους αθλητές από τις γύρω χώρες. Εκτός από τους αθλητές της οικοδέσποινας χώρας και την Ελλάδα, είχαν συμμετοχές η Βουλγαρία, η Σερβία, η Αλβανία, η Λευκορωσία, η Πολωνία, το Μαυροβούνιο, το Κόσοβο, ακόμα και η Αργεντινή. Το όπεν, που έγινε πρώτη φορά πέρσι, δίνει και χρηματικά έπαθλα».

Στην κατηγορία ανδρών-γυναικών ο Σωτηρίου έφτασε μέχρι τη 16άδα και η Γ. Σπανού μέχρι την 8άδα. Τα άλλα παιδιά αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων, ενώ να σημειωθεί ότι στις γυναίκες αναδείχτηκε νικήτρια η Σέρβα Aneta Maksuti, η οποία είναι αθλήτρια της γυναικείας ομάδας των Σαρισών.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ “ TT ZEGIN OPEN 2023”

ΑΝΔΡΩΝ

1. Sanchi Francisco (ARG)

2. Gabrovski Petko (BUL)

3. Kostadinov David (BUL)

-. Stanojkovski Kristijan (NMK)

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1. Maksuti Aneta (SRB)

2. Jokic Tijana (SRB)

3. Zhadzko Yana (BLR)

-. Tsimashkova Lizaveta (BLR)

ΑΓΟΡΙΩΝ Κ19

1. Shutov Nikon (BLR)

2. Petrovic Djordje (SRB)

3. Sotiriou Konstantinos (GRE)

-. Stojanovski Andrej (NMK)

ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ Κ19

1. Tsimashkova Lizaveta (BLR)

2. Doceva Irina (BUL)

3. Chrisostomidou Irini (GRE)

-. Kutsarova Deya (BUL)

ΑΓΟΡΙΩΝ Κ15

1. Zhekov Milan (BUL)

2. Jakimovski Aleksandar (NMK)

3. Sampalis Chrisovalantis (GRE)

-. Miladinovic Nikola (SRB)

ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ Κ15

1. Zhadzko Yana (BLR)

2. Sudzum Theodora (SRB)

3. Spanou Georgia (GRE)

-. Davidova Hristina (BUL)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ