fbpx

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση

Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, πραγματοποίησε σε εξαιρετικό κλίμα αντιπροσωπεία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου Κώστα Παπαγεωργίου, τον Α’ αντιπρόεδρο Ευάγγελο Τέρπο και την ειδική γραμματέα Ξένια Στάθη. Ο Υπουργός ενημερώθηκε για τις σημαντικότερες διακρίσεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, για την προοπτική να συνεχιστεί στο Παρίσι η παράδοση των Ολυμπιακών συμμετοχών για το άθλημα και τέθηκαν υπόψη του βασικά προβλήματα, όπως οι περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες και η απουσία πλέον της ειδικότητας προπονητή από τα TΕΦΑΑ, που δημιουργεί ζητήματα στην απασχόληση επαρκώς καταρτισμένων προπονητών. Εκφράστηκε, παράλληλα, η ανησυχία σχετικά με την ομοσπονδιακή αίθουσα στο ΣΕΦ, αν και εφόσον το φαληρικό στάδιο παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό και ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει η ανάλογη μέριμνα.

Ο Γιάννης Βρούτσης διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ότι είναι δίπλα στο άθλημα και το στηρίζει: «H πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή στους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών για να λύνουμε από κοινού όποια ζητήματα προκύπτουν. Με όρους διαφάνειας, νομιμότητας αλλά και αποτελεσματικότητας θα πορευτούμε για την αναβάθμιση του αθλητικού πλαισίου εν γένει», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Υπουργό για τη συνάντηση, όπως και για το έμπρακτο ενδιαφέρον, που έδειξε για τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες του αθλήματός μας. Θα είμαστε σε άμεση επικοινωνία για συζήτηση και επίλυση των όποιων ζητημάτων», δήλωσε εκ μέρους της διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ο πρόεδρος Κώστας Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ