fbpx

Ε.Φ.Ο.Επ.Α.: «Δεν συντρέχει λόγος αναβολής του αναπτυξιακού πρωταθλήματος Βόλου»

Ε.Φ.Ο.Επ.Α.: «Δεν συντρέχει λόγος αναβολής του αναπτυξιακού πρωταθλήματος Βόλου»

Κανονικά προχωρά η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για τη διεξαγωγή του ανοιχτού αναπτυξιακού πρωταθλήματος του Βόλου.

Στην αποψινή (3/10) της συνεδρίαση η Τεχνική Επιτροπή της ομοσπονδίας ασχολήθηκε με το ενδεχόμενο αναβολής των αγώνων, λόγω των πρόσφατων καταστροφών στην πόλη κι έχοντας κάνει και τις απαραίτητες επαφές αποφάσισε ότι η συμμετοχή είναι ασφαλής για όλους και δεν συντρέχει λόγος να μη γίνει το τουρνουά στην προγραμματισμένη ημερομηνία 21 και 22/10.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα του Βόλου:

«Η Τεχνική Επιτροπή αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες του κόσμου του αθλήματος, δεδομένων των πρόσφατων καταστροφών στην πόλη του Βόλου εξαιτίας της πρωτοφανούς κακοκαιρίας, στην σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε το ενδεχόμενο αναβολής του Πανελλήνιου ανοιχτού Αναπτυξιακού πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένο για 21-22 Οκτωβρίου 2023 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Η Τ.Ε. έχοντας στην διάθεση της:

• επίσημο έγγραφο από τον Δημοτικό Οργανισμό Εκπαίδευσης Παιδιού Αθλητισμού & Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) σύμφωνα με το οποίο τόσο το κλειστό γυμναστήριο, όσο και οι υπόλοιπες υποδομές της πόλης (συγκοινωνίες, οδικό δίκτυο, πάρκινγκ κλπ.) είναι προσβάσιμες και πλήρως λειτουργικές.

• την διαβεβαίωση της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης Βόλου ότι το νερό ακόμα και αυτή την στιγμή είναι απολύτως ασφαλές προς χρήση και από βδομάδα θα είναι κατάλληλο και για πόση.

• Την γνωμοδότηση του υγειονομικού υπεύθυνου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ότι κατόπιν των ανωτέρω διαβεβαιώσεων των δημοτικών αρχών, η διεξαγωγή του πρωταθλήματος, κρίνεται ασφαλής.

• Την διαβεβαίωση της τοπικής επιτροπής και της διοίκησης του σωματείου που διοργανώνει το πρωτάθλημα ότι:

-Στην πόλη του Βόλου δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στις υποδομές που σχετίζονται με το πρωτάθλημα.

-Δεν υπάρχει καμία ανησυχία από το Δήμο ή την Περιφέρεια για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

-Όλα τα ξενοδοχεία που υπάρχουν στη λίστα που έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., λειτουργούν κανονικά, εκτός από ένα, που πραγματοποιεί εργασίες, οι οποίες πάντως θα ολοκληρωθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδος.

-Το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας λειτουργεί κανονικά.

-Οι δρόμοι που οδηγούν στην πόλη του Βόλου, είναι ανοικτοί.

Και με δεδομένο ότι απέχουμε 18 ημέρες από την έναρξη του Α.Π., αποφάσισε ότι δεν συντρέχει λόγος αναβολής του πρωταθλήματος. Η συμμετοχή στην διοργάνωση κρίνεται απολύτως ασφαλής.

Σας καλούμε να στηρίξουμε όλοι μαζί την διοργάνωση, το σωματείο , αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία στην προσπάθεια τους να ξεχάσουν τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ