fbpx

Επέστρεψε στα καθήκοντά του στο ΣΕΦ ο ομοσπονδιακός προπονητής Γ. Καρύτσας, συντηρητικά θ’ αντιμετωπίσει τον τραυματισμό στο γόνατο

Επέστρεψε στα καθήκοντά του στο ΣΕΦ ο ομοσπονδιακός προπονητής Γ. Καρύτσας,  συντηρητικά θ’ αντιμετωπίσει τον τραυματισμό στο γόνατο

Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Γιώργου Καρύτσα στο γόνατο, αλλά υπήρξε χώρος και για ενθαρρυντικά σημάδια. Ο εθνικός ομοσπονδιακός προπονητής των γυναικών είχε χτυπήσει σε άτυχη στιγμή στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού, στο Μάλμε της Σουηδίας και είχαν εκφραστεί φόβοι για ρήξη.

Οι εξετάσεις στην Αθήνα επιβεβαίωσαν δυστυχώς την ανησυχία και η διάγνωση ήταν ολική ρήξη έσω μηνίσκου και πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο. Το καλό είναι ότι δεν κρίθηκε απολύτως απαραίτητο το χειρουργείο και θ’ ακολουθηθεί η συντηρητική οδός για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ο Καρύτσας γύρισε κανονικά αυτή την εβδομάδα στα καθήκοντά του στις προπονήσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Παράλληλα κάνει φυσικοθεραπείες και σε 4-5 εβδομάδες η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί από τους γιατρούς. Να προστεθεί ότι προ μηνών είχε κάνει πετυχημένη επέμβαση στο ισχίο, όπου είχε χρόνιο πρόβλημα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ