fbpx

Συμμετοχή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε καμπάνια ενημέρωσης από τον Σύλλογο γυναικών με καρκίνο μαστού Άλμα Ζωής στη Θεσσαλονίκη

Συμμετοχή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε καμπάνια ενημέρωσης από τον Σύλλογο γυναικών με καρκίνο μαστού Άλμα Ζωής στη Θεσσαλονίκη

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης έδειξε άλλη μια φορά την κοινωνική της ευαισθησία και συμμετείχε μεσοβδόμαδα σε εκδήλωση κατά του καρκίνου του μαστού. Ύστερα από επαφή με τον Σύλλογο γυναικών με καρκίνο μαστού Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης πήρε μέρος, με τέσσερις γυναίκες από το άθλημα, σε φωτογράφιση, που οργάνωσε ο σύλλογος στην πόλη. 

Με καρφίτσα Pink October (καθώς ο μήνας είναι αφιερωμένος στην αφύπνιση και την ενημέρωση του κοινού), τη χαρακτηριστική ροζ κορδέλα-σύμβολο για τον καρκίνου του μαστού, αλλά και με ρακέτα στα χέρια, φωτογραφήθηκαν για καλό σκοπό η γενική γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ξένια Στάθη, η προπονήτρια του Θερμαίου Θέρμης Θεσσαλονίκης Ανίτα Χατσατριάν και οι βορειοελλαδίτισσες αθλήτριες Ελισάβετ Χατζηκύρκα και Σωτηρία Νικολαΐδου.

Ο master beadweaver Χρίστος Ανδρικάς σχεδίασε μια καρφίτσα (κορδέλα) με τεχνική beadweaving φτιαγμένη από ημιπολύτιμες χάντρες miyuki. Η ελληνική ομοσπονδία ήρθε σε επαφή με τον δημιουργό και στήριξε αυτή την υπέροχη ιδέα συμμετέχοντας στη φωτογράφιση του γνωστού φωτογράφου Μάνθου Τσακιρίδη. Στη φωτογράφιση πήραν μέρος κι άλλες σημαντικές γυναίκες, αθλήτριες, επιχειρηματίες, γιατροί κλπ. Μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Άλμα ζωής Θεσσαλονίκης κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το δημοφιλές ολυμπιακό άθλημα συνεισέφερε στο κοινωνικό μήνυμα και έδειξε την στήριξή του προς το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης για το αξιέπαινο έργο που προσφέρει!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ