fbpx

Feeder Σλοβενίας: Ελληνικοί αποκλεισμοί στα προκριματικά, αρχίζει στο απλό η Τόλιου

Feeder Σλοβενίας: Ελληνικοί αποκλεισμοί στα προκριματικά, αρχίζει στο απλό η Τόλιου

Δεν επιφύλαξε κάτι ουσιαστικό για τα ελληνικά χρώματα το πρώτο κομμάτι στο World Table Tennis Feeder της Σλοβενίας, που είναι σε εξέλιξη από χτες Δευτέρα 30/10 στο Ότοτσεκ. Στο δυνατό όπεν όπου αγωνίζονται οι πρωταθλήτριές μας Κατερίνα Τόλιου και Μαλαματένια Παπαδημητρίου (φωτό) καταγράφηκαν αποκλεισμοί στα προκριματικά των τριών αγωνισμάτων και πλέον η προσοχή πέφτει στο κυρίως ταμπλό του απλού γυναικών όπου μετέχει απευθείας από την Πέμπτη 02/11 η Τόλιου. Χτες Τρίτη η Παπαδημητρίου αποκλείστηκε στον 1ο προκριματικό γύρο του απλού και νωρίτερα η ίδια και η Τόλιου κάμφθηκαν στα προκριματικά του διπλού γυναικών. Είχε προηγηθεί τη Δευτέρα η ήττα της Παπαδημητρίου και στα προκριματικά του διπλού μικτού με συμπαίκτη τον Φεντερίκο Γκιάρντι από το Σαν Μαρίνο. Στο ταμπλό των «64» η Τόλιου κληρώθηκε με τη Σαμπίνα Σουργιάν από τη Σερβία, νούμερο 127 την παγκόσμια κατάταξη.

Στο διπλό γυναικών Τόλιου και Παπαδημητρίου συνεργάστηκαν πρώτη φορά σε διεθνές τουρνουά. Επιπλέον, ένας συνδυασμός αμυντικού με επιθετικό στυλ παιχνιδιού δεν είναι ποτέ εύκολος κι έτσι οι συμπαίκτριες στην εθνική ομάδα δεν μπόρεσαν να βγάλουν την απαιτούμενη σταθερότητα. Στον 1ο προκριματικό γύρο αντιμετώπισαν τις εξαιρετικές Ρουμάνες Ιοάνα Σινγκεορζάν/Τάνια Πλαϊάν και αποκλείστηκαν με 3-1 σετ (6-11, 4-11, 12-10, 3-11).

Τα απόγευμα στα προκριματικά του απλού η Παπαδημητρίου (Νο 448) έδωσε μία ακόμα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με την Τσέχα Ζντένα Μπλάσκοβα (Νο 357), όπως πριν από λίγες ημέρες για το στάδιο 2 του Europe Cup ομάδων. Παρά την καλή της προσπάθεια ηττήθηκε και αυτή τη φορά με 3-1 σετ και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει αργότερα την είσοδο στο κεντρικό ταμπλό (7-11, 11-5, 9-11, 8-11).

Στους «64» του αγωνίσματος ήταν κατευθείαν η Τόλιου χάρη στην καλή θέση της στην παγκόσμια κατάταξη (Νο 223). Στον 1ο γύρο, που γίνεται την Πέμπτη,  αντιμετωπίζει την αριστερόχειρα Σέρβα Σαμπίνα Σουργιάν, με την οποία δεν έχει ιστορία αναμετρήσεων σε ανάλογα τουρνουά τα τελευταία χρόνια. Αν περάσει στους «32» η κορυφαία Ελληνίδα θα συναντήσει είτε την Κινέζα Λι Γιάκε είτε τη Σαρλότ Κέρι από την Ουαλία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ