fbpx

Οριστικά το Λουτράκι στα Europe Youth Series του 2024

Οριστικά το Λουτράκι στα Europe Youth Series του 2024

Ήρθε από την Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος (ETTU) η επίσημη επιβεβαίωση ότι η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα διοργανώσει και τη νέα χρονιά ευρωπαϊκής εμβέλειας τουρνουά για τις ηλικιακές κατηγορίες Under 13 και Under 15. Η ETTU δημοσίευσε το καλεντάρι των Europe Youth Series για το 2024 και συμπεριέλαβε τουρνουά για τον προσεχή Απρίλιο ξανά στο Λουτράκι. Είναι μία ξεχωριστή στιγμή για την ελληνική ομοσπονδία ότι κέρδισε πάλι την εμπιστοσύνη της υπερκείμενης αρχής, μολονότι το πολύ πρόσφατο πρώτο τουρνουά είχε ελάχιστη ανταπόκριση από τις ξένες ομοσπονδίες.

Σε επίπεδο Europe Youth Series, της προσπάθειας που είναι μόνο για αθλητές της παμπαιδικής και της παιδικής κατηγορίας, η ETTU αποκάλυψε το καλεντάρι της για το 2024. Στην τελευταία συνεδρίασή του το διοικητικό συμβούλιο της ETTU ανέθεσε σε έξι ομοσπονδίες τα δικαιώματα φιλοξενίας των αγώνων της σειράς Europe Youth Series. Όλοι οι οικοδεσπότες από το 2023 επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον τους ν’ αναλάβουν ξανά αυτές τις διοργανώσεις, ενώ φέτος επιπλέον διοργανωτής στο πρόγραμμα έγινε η Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

«Το Λουτράκι Κορινθίας θα φιλοξενήσει και πάλι το Greek Open από τις 3 έως τις 7 Απριλίου. Σε αυτή τη διοργάνωση, οι νεαροί παίκτες θα συμμετάσχουν σε ομαδικά, μικτά διπλά και διπλά αγωνίσματα αντί για μικτές ομάδες», αναφέρει το ρεπορτάζ της ETTU για την Ελλάδα.

Σε άλλα σημεία τονίζει ότι η χρονιά θα ξεκινήσει και φέτος με το Croatia Open στο Όσιγιεκ (21-25 Φεβρουαρίου) «και θα περιλαμβάνει αγώνες μονών και διπλών αγοριών και κοριτσιών για τις κατηγορίες κάτω των 15 και κάτω των 13 ετών. Μικτές ομάδες θα αγωνιστούν επίσης και στις δύο κατηγορίες».

Το τουρνουά της Τουρκίας θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 17 Μαρτίου στο Nevsehir – Καππαδοκία (σ.σ. ακυρώθηκε αυτό που επρόκειτο να γίνει τέλη Νοεμβρίου φέτος), η Βοσνία-Ερζεγοβίνη θα κάνει το ντεμπούτο της στο Σεράγεβο μεταξύ 29 Απριλίου και 3 Μαΐου, το Serbian Open θα μεταφερθεί στο Βελιγράδι, από τις 25 έως τις 29 Σεπτεμβρίου και η τελευταία διοργάνωση της σειράς Europe Youth 2024 θα φιλοξενηθεί και πάλι στην Τσεχία, στο Πλζεν, από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ