fbpx

Ο Κρεάνγκα έπαιξε ξανά στην ελληνική Α1 και αποθεώθηκε (vid)

Ο Κρεάνγκα έπαιξε ξανά στην ελληνική Α1 και αποθεώθηκε (vid)

Έξω από τα αγωνιστικά δρώμενα υπήρξε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή στην πρεμιέρα της Α1 ανδρών το Σάββατο 11/11.

Καταγράφηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ήταν η αποθέωση του μοναδικού Καλλίνικου Κρεάνγκα όταν μπήκε στο τραπέζι για τον πρώτο του αγώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 28 ολόκληρα χρόνια!

Στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τέθηκε αντίπαλος με τον Κροάτη Τόμισλαβ Πουκάρ κι έχασε 3-0 με «γεμάτα» σετ. Οι δεκάδες φίλοι του Άρη Νικαίας, αλλά και πολλοί ακόμα, που ήταν στην κερκίδα τον επευφήμησαν και τον χειροκρότησαν παρατεταμένα επί ένα λεπτό. Υπήρχαν φίλαθλοι μάλιστα, που ομολογούσαν ότι πήγαν στο φαληρικό στάδιο, για να δουν ξανά αγωνιζόμενο τον τρομερά ποιοτικό αλλά και πάντα θεαματικό άσο.

Ήταν μία συγκινητική στιγμή απόλυτης αναγνώρισης και επιβράβευσης στην ανεκτίμητη προσφορά του θρυλικού πρωταθλητή μας στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. Μάλιστα ακριβώς γι’ αυτή τη στιγμή σταμάτησαν οι αγώνες σε όλα τα τραπέζια και χειροκροτούσαν και τα στελέχη ομάδων.

Κοντά στον Κρεάνγκα σε αυτό τον ξεχωριστό αγώνα ήταν η οικογένειά του, η σύζυγός του και οι δύο κόρες του, ενώ ο Άρης Νικαίας τού πρόσφερε μεγάλη ανθοδέσμη. Στα 52 του χρόνια δείχνει ότι παραμένει δυνατός αγωνιστικά, μολονότι δεν προπονείται πολύ κι έχει ελάχιστες συμμετοχές πια στο εξωτερικό, μάλιστα ο κόσμος θα θυμάται ότι την τελευταία διετία έριξε το βάρος στις σπουδές του στη Γυμναστική Ακαδημία και κατάφερε να εξασφαλίσει το πτυχίο του, έστω σε αυτή την ηλικία.

Ο πρώην πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης με τη ρουμανική καταγωγή είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στην ελληνική Α1 την άνοιξη του 1995. Το ΑΚ Ζωγράφου ήταν η ομάδα του από την αρχή της παρουσίας του στην Ελλάδα και μέχρι εκείνη τη στιγμή και πανηγύρισε με αυτή συνεχόμενα πρωταθλήματα και Κύπελλα. Το 1995 άρχισε τη διεθνή καριέρα του με ομάδες του εξωτερικού και διέπρεψε σε διάφορες χώρες.

Λίγη ώρα μετά από το ντεμπούτο του με τον Άρη Νικαίας ο πολύπειρος άσος έκανε δηλώσεις του στη WEB TV της ΕΦΟΕπΑ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ