fbpx

Σπουδαία νίκη της ΑΕΚ απέναντι στις Σάρισες στην Α1 γυναικών

Σπουδαία νίκη της ΑΕΚ απέναντι στις Σάρισες στην Α1 γυναικών

Με δυνατές αναμετρήσεις, θέαμα και συγκινήσεις έκαναν πρεμιέρα σήμερα 11/11 τα πρωταθλήματα της Α1 εθνικής κατηγορίας 2023-2024 στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Άρχισαν σε τρεις πόλεις της χώρας με δύο αγωνιστικές και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Φλώρινα. Στην εναρκτήρια αγωνιστική ήρθε το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την Α1 γυναικών, που έληξε 1-4 και στη 2η αγωνιστική στη Φλώρινα, η ΑΕΚ πέτυχε σπουδαία νίκη με 4-2 κόντρα στις 2ες του περσινού πρωταθλήματος Σάρισες. Στους άνδρες Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έφτασαν στις πρώτες νίκες τους.

Στην κορυφαία κατηγορία των γυναικών τα πρώτα ματς μοιράστηκαν στο ΣΕΦ και το κλειστό γυμναστήριο της Φλώρινας. Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς κατέληξε στον Ολυμπιακό, ο οποίος εξακολουθεί να εμφανίζεται πολύ δυνατός με τις κορυφαίες Ευρωπαίες Πεσότσκα και Πότα.

Στο δημοτικό γυμναστήριο της Φλώρινας ξεχώρισε η νίκη της ΑΕΚ επί των Σαρισών με 4-2. Στα πιο αξιοσημείωτα επί μέρους αποτελέσματα η Βουλγάρα Γιόβκοβα νίκησε τη Σέρβα Μακσούτι και η Γερασιμάτου στο φινάλε τη Γαλλίδα Λιου Τζούντιθ.

Στην Α1 ανδρών ο Παναθηναϊκός, που έφερε στη Θεσσαλονίκη τον πρωταθλητή Ευρώπης ανδρών του 2016 Εμμανουέλ Λεμπεσόν, σημείωσε δύο νίκες με 4-0. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, που δεν είχε στο πρώτο διήμερο το πρώην νούμερο 1 του κόσμου, τον Γερμανό Ντιμίτρι Οβτσάροφ, είχε επίσης δύο εύκολες νίκες στο ΣΕΦ με τους φιλάθλους να θαυμάζουν Γιάννη Σγουρόπουλο και Γιώργο Σταματούρο, που φέτος μπορούν και αγωνίζονται κανονικά στην Α1 παράλληλα με το εξωτερικό.

Ξεκίνημα με δύο νίκες έκανε και η ενισχυμένη ΑΕΚ απέναντι σε Ρέθυμνο και Άρη. Στα νέα πρόσωπα της Α1, που τράβηξαν τα βλέμματα στην ίδια αίθουσα, ο πολύπειρος πρώην διεθνής Ισπανός Καντέρο και ο Πολωνός Βέντερλικ του ΟΕΑ Ρεθύμνου, ο Γάλλος Ντουέν της ΑΕΚ κ.α.

Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα στην Α1 εθνική κατηγορία: 

Στην Α1 ανδρών στην Αθήνα:

ΟΕΑ Ρεθύμνου-ΑΕΚ             1-4

Άρης Νικαίας-Ολυμπιακός     0-4

Ολυμπιακός-ΟΕΑ Ρεθύμνου   4-0

ΑΕΚ-Άρης Νικαίας                4-0

Στην Α1 ανδρών στη Θεσσαλονίκη:

ΟΕΑ Θεσσαλονίκης-ΑΟ Ταταύλα       4-1

Παναθηναϊκός-Πέρα Αθηνών           4-0

Παναθηναϊκός-ΑΟ Ταταύλα             4-0

Πέρα Αθηνών-ΟΕΑ Θεσσαλονίκης    4-1

Στην Α1 γυναικών στην Αθήνα:

Πέρα Αθηνών-ΓΑΟ Πειραιά              4-0

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός             1-4

Παναθηναϊκός-ΓΑΟ Πειραιά              4-0

Ολυμπιακός-Πέρα Αθηνών              4-0

Στην Α1 γυναικών στη Φλώρινα:

ΑΣΕΑ Καβάλας-ΑΕΚ                      0-4

Σάρισες Φλώρινας-ΧΑΝ Θεσσαλονίκης        4-1

ΧΑΝ Θεσσαλονίκης-ΑΣΕΑ Καβάλας            4-1

ΑΕΚ-Σάρισες Φλώρινας                           4-2

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ