fbpx

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός μέσα από τον φωτογραφικό φακό (pics)

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός μέσα από τον φωτογραφικό φακό (pics)

Η πρώτη «κονταρομαχία» του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο 02/12 για την Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης αποτέλεσε θαυμάσιο… ορεκτικό για το τι θα επακολουθήσει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο στη σεζόν 2023-2024.

Τη συναρπαστική εξέλιξη, που στο φινάλε επιφύλαξε την ανατροπή για το 4-3 του Παναθηναϊκού, δεν μπορούσε να την προβλέψει κάποιος, αλλά ότι θα προσφερθεί πλούσιο θέαμα στο κοινό ήταν δεδομένο.

Από τη μια η παγκόσμια κλάση δύο πρωταθλητών Ευρώπης στο απλό της μεγάλης κατηγορίας, του Γερμανού Ντιμίτρι Οβτσάροφ και του Γάλλου Εμμανουέλ Λεμπεσόν, από την άλλη η τεράστια αξία τεσσάρων αθλητών της εθνικής μας ομάδας ανδρών, ήταν βέβαιο ότι το κλασικό ντέρμπι θα είχε άλλο πρεστίζ και οντότητα και θα χάριζε συναρπαστικές στιγμές σε θεατές και τηλεθεατές.

Αυτές οι στιγμές θεάματος καταγράφηκαν ιδανικά και από τον φωτογραφικό φακό!  Σε με κάλυψη, που αρμόζει απόλυτα στα ονόματα των κορυφαίων ελληνικών σωματείων και την ιστορία των μεταξύ τους αγώνων σε διάφορα σπορ μπορείτε να πάρετε μία γεύση από την ένταση, τον παλμό και το σασπένς στο ντέρμπι.

Μπορείτε ν’ απολαύσετε εξαιρετικές ατομικές προσπάθειες, όμορφες φάσεις αλλά και στιγμές χαλάρωσης. Επίσης στη σελίδα της ΕΦΟΕπΑ στα social media και το link https://www.facebook.com/media/set/?vanity=efoepa&set=a.854938176631322 οι ενδιαφερόμενοι βρίσκουν άλμπουμ από το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην Α1 ανδρών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ