fbpx

WTT Feeder Ιταλίας: Λύγισε στον τελικό ο Γκιώνης και πήρε τη 2η θέση

WTT Feeder Ιταλίας: Λύγισε στον τελικό ο Γκιώνης και πήρε τη 2η θέση

Με τη 2η θέση σε δύο αγωνίσματα θα αφήσει την Μπιέλα και το WTT Feeder της Ιταλίας ο Παναγιώτης Γκιώνης, λίγη ώρα αφότου είχε φτάσει σε ανάλογη διάκριση στο διπλό με τον Κωνσταντίνο Αγγελάκη.

Στον συναρπαστικό τελικό κόντρα στον Γερμανό Μπένεντικτ Ντούντα, ο Γκιώνης έκανε κατάθεση ψυχής για τον 3ο του τίτλο στο απλού διεθνούς τουρνουά, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 3-2 σετ.

Νωρίτερα στη μέρα, στα ημιτελικά, είχε αποκλείσει με το εμφατικό 3-0 σετ τον Τσουάν Τσι Γιουάν από την Ταϊπέι.

Οι μεγάλες εμφανίσεις, η πορεία μέχρι τον τελικό και οι εξασφαλισμένοι βαθμοί στην παγκόσμια κατάταξη, είναι σημαντικό κέρδος του και παράλληλα δείχνουν ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο στο κυνήγι της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Για τον Γκιώνη να προσθέσουμε ότι σε τουρνουά της σειράς Feeder είχε μπει ημιτελικά και τον περσινό Νοέμβριο στο Ντίσελντορφ. Γενικά στο απλό έχει μπει σε θέσεις πόντιουμ και σε άλλης βαθμίδας όπεν, όπως στο World Tour της Σουηδίας πριν από δέκα χρόνια (3η θέση).    

Τα ελληνικά χρώματα έκλεισαν με θαυμάσιο απολογισμό την παρουσία τους στον ιταλικό βορρά όπου υπεύθυνος προπονητής ήταν ο ομοσπονδιακός των ανδρών Κώστας Βατσακλής.

Στο ιταλικό Feeder αγωνίστηκαν επίσης οι Γιώργος Σταματούρος, Γιάννης Σγουρόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Κατερίνα Τόλιου, Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Ελισάβετ Τέρπου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ