fbpx

Πρώτος στην Α1 Ανδρών ο Παναθηναϊκός – Τα αποτελέσματα από το ΣΕΦ

Παναθηναϊκός πινγκ πονγκ

Στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στην επιτραπέζια αντισφαίριση, έγινε ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, που τέλειωσε σχεδόν μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-2 και με συνολικά δύο νίκες σε εξ’ αναβολής αναμετρήσεις έκανε το 6/6 και πέρασε μόνος 1ος στην κατάταξη.

Το Σάββατο (6/1) έγιναν μόνο τα εξ’ αναβολής παιχνίδια του Ρεθύμνου και της ΑΕΚ από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου. Ο Παναθηναϊκός μεγάλωσε το σερί του και προσπέρασε τον Ολυμπιακό, πάντως δυσκολεύτηκε στον βραδινό αγώνα με την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική. Τελικά, δικαίωσε τις προβλέψεις με σκορ 4-2 παίρνοντας δύο νίκες από τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο και μία από τον Λεμπεσόν και τον Αγγελάκη.

Στην Α1 γυναικών έκλεισε ο 1ος γύρος με την 7η αγωνιστική και άρχισε ο 2ος με την 8η. Γενικά επικράτησαν οι ομάδες της πρώτης 4άδας και ηττήθηκαν εκείνες, που καλύπτουν τις θέσεις 5-8. Ο Ολυμπιακός αύξησε εύκολα τα απόλυτο των επιτυχιών. Τις πρώτες φετινές εμφανίσεις της με τον Ολυμπιακό έκανε η σπουδαία Λι Φεν, πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης του απλού γυναικών. Μάλιστα, μετά από πολύ καιρό επίσης, επανεμφανίστηκε στην Α1 η Μαρία Χριστοφοράκη, που ζει στη Σουηδία και εργάζεται ως προπονήτρια για την ομοσπονδία της σκανδιναβικής χώρας.

Πολύ γερή ήταν και η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τις Σάρισες Φλώρινας. Η αθηναϊκή ομάδα επικράτησε στο διπλό με τις Ιωάννα Γερασιμάτου/Μαρία Γιόβκοβα (3-1 απέναντι σε Λιου Τζούντιθ/Ανέτα Μασούτι) και παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας.   

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ (σε 6 αγωνιστικές):
1. Παναθηναϊκός 12
2. Ολυμπιακός 11
3. Πέρα Αθηνών 10
4. ΑΕΚ 9
-. ΟΕΑ Ρεθύμνου 9
6. ΟΕΑ Θεσσαλονίκης 8
7. ΑΟ Ταταύλα 7
8. Άρης Νικαίας 6

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε 8 αγωνιστικές):
1. Ολυμπιακός 16
2. ΑΕΚ 15
3. Παναθηναϊκός 14
4. Πέρα Αθηνών 13
5. ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας 11
6. ΧΑΝ Θεσσαλονίκης 10
7. ΑΣΕΑ Καβάλας 9
8. ΓΑΟ Πειραιά 8

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ