fbpx

Στις θέσεις 9-16 του Contender της Ντόχα ο Γκιώνης

Ο Παναγιώτης Γκιώνης

Στο World Table Tennis Contender του Κατάρ, που ολοκληρώνεται το Σάββατο (20/1) στη Ντόχα, ο Παναγιώτης Γκιώνης πλασαρίστηκε στις θέσεις 9-16 του απλού.

Σήμερα, Πέμπτη (18/1) στον 2ο γύρο πίεσε πολύ και τον σπουδαίο Κορεάτη Λι Σανγκσού, όμως αποκλείστηκε με 3-1 σετ, αλλά ήδη είχε υλοποιήσει την επιδίωξή του να προχωρήσει με διαδοχικές νίκες από τα προκριματικά σε δυνατότερο τουρνουά της WTT μετά τη 2η θέση στο ιταλικό Feeder τον προηγούμενο μήνα.

Στην πλούσια καριέρα του o Λι Σανγκσού αναδείχτηκε επίσης πρωταθλητής Ασίας στο απλό ανδρών το 2021, έχει άλλα δύο χρυσά μετάλλια στον θεσμό, όπως και έξι ακόμα μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα (το ένα ασημένιο στο διπλό μικτό) και 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο εθνικών ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Γκιώνης περιμένει και την άνοδο στο παγκόσμιο ranking list την ερχόμενη βδομάδα, βασικό ζητούμενο στη δύσκολη προσπάθειά του να καταφέρει την 6η ολυμπιακή συμμετοχή στην εντυπωσιακή καριέρα του.

Στη Ντόχα θυμίζουμε, αγωνίστηκαν ακόμα ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης και η Ελισάβετ Τέρπου υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή των ανδρών Κώστα Βατσακλή. Εκεί δούλεψε και η επαγγελματίας επιδιαιτήτρια της ITTF Τίνα Κρόττα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ