fbpx

Ευρωπαϊκό Κ21: Εκτός 8άδας Παπαδημητρίου και Κόσικ

Παπαδημητρίου/Κόσικ

Η Μαλαματένια Παπαδημητρίου και η Κροάτισσα Ντόρα Κόσικ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση στην 8άδα του διπλού γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κ21 των Σκοπίων.

Στον γύρο των “16” απέκτησαν προβάδισμα με 2-0 σετ κόντρα στις Αναστασία Στέρνερ/Βερόνικα Ματιούνινα από την Αυστρία και την Ουκρανία αντίστοιχα, μπορούσαν να επικρατήσουν ακόμα και με 3-0, αλλά στο τέλος λύγισαν με 3-2 σε συγκλονιστικό ματς, που κράτησε γύρω στα 45 λεπτά.

Είχαν το καλό πλασάρισμα στις θέσεις 9-16, με τη 19χρονη πρωταθλήτριά μας να επαναλαμβάνει την πορεία, που είχε πέρσι και πρόπερσι στο αγώνισμα με άλλη ξένη συμπαίκτρια.

Θυμίζουμε ότι, νωρίτερα στη Β. Μακεδονία είχε βρεθεί στις θέσεις 17-32 του διπλού μικτού με παρτενέρ τον Σλοβάκο Σάμουελ Παλούσεκ και αποκλείστηκε στο στάδιο 1 του απλού.

Στην 3η σερί συμμετοχή της στον θεσμό είχε στην τεχνική καθοδήγηση τον ομοσπονδιακό προπονητή των γυναικών Γιώργο Καρύτσα. Για το συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος βρίσκεται στα Σκόπια και η γενική γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου της ΕΦΟΕπ, Ξένια Στάθη.

Είναι παράλληλα μέλος στην Επιτροπή Ισότητας των Φύλων της ETTU, θέματα της οποίας υπήρχαν στην ατζέντα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ