fbpx

Η Βοσνία ανακοίνωσε ότι ανέλαβε το Προολυμπιακό τουρνουά

Η Βοσνία ανακοίνωσε ότι ανέλαβε το Προολυμπιακό τουρνουά

Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη ανακοίνωσε ότι θα φιλοξενήσει στο Σεράγεβο το Προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης τον προσεχή Μάιο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης μπορεί να μην έχει δημοσιοποιήσει ακόμα το αποτέλεσμα της σχετικής ψηφοφορίας, που έγινε στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21 των Σκοπίων, ωστόσο έστειλε ενημερωτική επιστολή στην ομοσπονδία της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης και η τελευταία ανακοίνωσε ότι ανέλαβε τη διοργάνωση, που βεβαίως αφορά και στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση.

Αναφορικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής η STS BIH σημειώνει ότι είναι 13 με 17 Μαΐου, πάντως οι δικές μας πληροφορίες έλεγαν ότι οι αγώνες θα γίνουν από την Τετάρτη 15 μέχρι την Κυριακή 19/05. Επιπλέον, η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι της ανατέθηκαν και προκριματικοί αγώνες εθνικών ομάδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2025.

«Λάβαμε email από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ETTU), που μας ενημέρωσε ότι αναλάβαμε δύο διοργανώσεις:

1. Τους προκριματικούς ευρωπαϊκούς αγώνες του απλού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024. Θα διεξαχθούν από τις 13 μέχρι τις 17 Μαΐου 2024 στο Σεράγεβο, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Hotel Hills

2. Προκριματικές συναντήσεις εθνικών ομάδων της Ευρώπης για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2025. Θα γίνουν στο διάστημα 21-26 Ιανουαρίου 2025 επίσης στο Σεράγεβο.

Ο Alić Anes, διευθυντής και η Amela Mujezinović, γραμματέας της ομοσπονδίας ήταν στα Σκόπια από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21, και είχαν συναντήσεις με το Διοικητικό Συμβούλιο της ETTU.  Ο Alić και ο Mujezinović απάντησαν σε ερωτήσεις από το διοικητικό συμβούλιο της ETTU. Εκτός από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, υποψήφιες για την πρόκριση των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν η Σερβία και η Τουρκία», έγραψε, μεταξύ άλλων, στην ιστοσελίδα της η ομοσπονδία της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ