fbpx

Η ορκωμοσία του Κρεάνγκα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο (pics)

Η ορκωμοσία του Κρεάνγκα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο (pics)

Η κορύφωση σε έναν ακόμα τίτλο για τον Καλλίνικο Κρεάνγκα, αυτή τη φορά εκτός αγωνιστικών χώρων! Ο θρυλικός αθλητής της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης ορκίστηκε προχτές 02/02 ως πτυχιούχος της ΣΕΦΑΑ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι στιγμή, που επιβραβεύει όλους τους κόπους του Καλλίνικου για την απόκτηση του πτυχίου σε μεγάλη ηλικία και παράλληλα αποτελεί τιμή για την ελληνική εκπαίδευση και τον ελληνικό αθλητισμό! «Παράδειγμα προς μίμηση από έναν αθλητή-πρότυπο, που δεν επαναπαύεται στις δάφνες του ως παγκόσμιου φήμης και διακρίσεων αθλητής, αλλά προχωρά. Προχωρά στην απόκτηση τίτλων που αποδεικνύουν την ποιότητα ενός ανθρώπου-αθλητή που θέλει και μπορεί να προχωρά πάντα μπροστά», όπως τόνισε σε ανάρτησή της η τεχνική σύμβουλος της ΕΦΟΕπΑ Κατερίνα Βασιλογάμβρου.

Στην ορκωμοσία του, σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του, ο Καλλίνικος είχε δίπλα του τη σύζυγό του Ρούλα και από ανθρώπους του αθλήματος την καθηγήτρια στο ΕΚΠΑ και πρώην Μεσογειονίκη και Βαλκανιονίκη, Διάνα Ζέρδιλα, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΦΟΕπΑ Γιώργο Βρεττάκο ως εκπρόσωπο του Άρη Νικαίας, της φετινής ομάδας του Κρεάνγκα και τη διευθύντρια διοικητικών υπηρεσιών της ομοσπονδίας Στέλλα Νικολουδάκη.

Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης σε διπλό ανδρών και διπλό μικτό και “χάλκινος” παγκόσμιος πρωταθλητής σε απλό και μικτό, μεταξύ πολλών άλλων διακρίσεων, είχε παρουσιάσει την πτυχιακή εργασία του τον περασμένο Σεπτέμβριο και πήρε το πτυχίο του στις 10 Οκτωβρίου με ειδικότητα στην αθλητική διοίκηση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ