fbpx

Europe Cup: Έτοιμη για τον καθοριστικό προημιτελικό η Μπογκόρια του Γκιώνη

Παναγιώτης Γκιώνης

Κλείνει τη σειρά των προημιτελικών στο Europe Cup την Πέμπτη (8/2) η Μπογκόρια Γκρότζισκ του Παναγιώτη Γκιώνη.

Στην πολωνική “μονομαχία” με την Γκβιάζντα Μπιντγκόζ έχασε εκτός έδρας την περασμένη βδομάδα με το απολύτως ρευστό 3-2 και θα επιχειρήσει τώρα να γυρίσει την κατάσταση και να προχωρήσει άλλη μια φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Μπογκόρια συναντά τρίτη συνεχόμενη χρονιά αντίπαλο από την ίδια χώρα στο τελικό στάδιο του Europe Cup και θέλει να κάνει και τώρα το επόμενο βήμα μπροστά στο κοινό της.

Η τεχνική ηγεσία θα επιλέξει την τριάδα του ματς ανάμεσα στον Γκιώνη, τους Πολωνούς Μάρεκ Μπατόφσκι, Μίλος Ρετζίμσκι και τον Ιάπωνα Τζιν Τακούγια. Ο τελευταίος δεν είχε αγωνιστεί στον πρώτο προημιτελικό.   

Αν η ομάδα φτάσει στην πρόκριση τότε στα ημιτελικά θα συναντήσει την Ποντουάζ Σερζί. Το γαλλικό κλαμπ προέρχεται, όπως και η Μπογκόρια, από το Champions League, είναι στην κορυφή του ταμπλό και απέκλεισε με δύο νίκες την Όρλις από την Πολωνία.

Στην 4άδα έχουν προκριθεί ακόμα η πολωνική Ντζιάλντοβο και η SPG Βελς από την Αυστρία. Η Ντζιάλντοβο είχε από μία νίκη με τη Νίνο Πράχα από την Τσεχία και πήρε το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά με επικράτηση 2-1 στο “χρυσό” ματς. Η Βελς ξεπέρασε το εμπόδιο της Σόκα Χομπόκεν από το Βέλγιο με δύο οριακές νίκες (3-2).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ