fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (27/9): Γιατί στο 2.13 ;

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (27/9):  Γιατί στο 2.13 ;

Καλημέρα σε όλους!

Η Φινλανδία επιβεβαίωσε το κίνητρο της και επικράτησε με 2-0 του Μαυροβουνίου πληρώνοντάς μας στο 3.00. Αν σκόραρε κι ο Πούκι τότε θα κάναμε ένα σούπερ ταμείο.

Αγγλία και Γερμανία σε ένα συναρπαστικό ματς αναδείχτηκαν ισόπαλες με 3-3, ενώ η Βουλγαρία επικράτησε με 1-0 της Β. Μακεδονίας σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από νωρίς.

Προχωράμε στα σημερινά κάνοντας επιλογές από την τελευταία αγωνιστική του Nations League.

Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία, 21.45

Τελευταία αγωνιστική για τον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας με το σύνολο του Γκους Πογιέτ να θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις του στο Nations League με νίκη. Το κίνητρο είναι μονόπλευρο, με την Βόρεια Ιρλανδία να θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου, ωστόσο δεν εκτιμούμε ότι η Εθνική θα κάνει τη χάρη στους φιλοξενούμενους. Ως σύνολο και ως ποιότητα ποδοσφαιριστών η Ελλάδα είναι ανώτερη ομάδα σε όλες τις γραμμές. Λόγω κινήτρου η τιμή του άσου έχει σκαρφαλώσει στο 2.13. Υπό άλλες συνθήκες θα μιλούσαμε για μια νίκη της Ελλάδας πέριξ του 1.70. Είναι δεδομένο ότι θα βγάλει αντίδραση η Εθνική μετά την ήττα της από την Κύπρο κι εκτιμούμε ότι έχει όλα τα φόντα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Πρόταση: 1                                   Απόδοση: 2.13                            stoiximan

Αλβανία – Ισλανδία, 21.45

Αγώνας που κλείνει τον δεύτερο όμιλο της Β’ κατηγορίας του Nations League. Μετά την απουσία της Ρωσίας τα πράγματα απλοποιήθηκαν στον όμιλο αναφορικά με την υπόθεση παραμονή. Αλβανία και Ισλανδία δεν έχουν ουσιαστικό κίνητρο στο ματς, παρά μόνο το «ονόρε» της νίκης. Σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις οι άμυνες είναι λίγο πιο χαλαρές και οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται ελεύθερα χωρίς να έχουν την πίεση του αποτελέσματος. Σε δυσθεώρητα ύψη το over 2.5 για τα δεδομένα του αγώνα.

Πρόταση: over 2.5                     Απόδοση: 2.40                            betsson

Νορβηγία – Σερβία, 21.45

Ντέρμπι στον όμιλο για την πρώτη θέση και την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Νορβηγία εναντίον Σερβίας ή διαφορετικά Χάαλαντ εναντίον Μίτροβιτς. Καλοδουλεμένες ομάδες και οι δυο, με την Σερβία να διαθέτει λίγο περισσότερο ταλέντο σε όλες τις γραμμές. Στους Νορβηγούς κάνει η ισοπαλία, οι Σέρβοι θέλουν μόνο τη νίκη. Το παιχνίδι κατά τη γνώμη μας ξεκινά από το G/G, με τις δυο ομάδες λόγω επιθετικής υπεροπλίας να σκοράρουν εύκολα. Ξεκινάμε από εκεί και βλέπουμε.

Πρόταση: Goal Goal                  Απόδοση: 1.84                            betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα