fbpx

Μάχες γεμάτες γκολ σε Μιλάνο και Τούμπα

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Ο Χάστης σήμερα ασχολείται με τα γκολ στα δύο ντέρμπι που θα παρακολουθήσει όλο το ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό.

Καλησπέρα φίλοι μου,

Χτες επιβεβαιώθηκε άνετα το Goal/Goal και Over 2,5 στο Νότιγχαμ αφού οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ ανοικτά με το ματς να είναι 2-2 στο πρώτο ημίχρονο.

Όμως η Μπάγερν μας έστειλε… για ασπιρίνες αφού δεν έκανε υποψία φάσης και έφυγε από το Λεβερκούζεν με μια ξεγυρισμένη τριάρα από το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο, που θεωρώ πως το καλοκαίρι θα είναι σε πάγκο μεγάλης ομάδας.

Έτσι απλά χάσαμε 2 μονάδες στο χθεσινό μας ταμείο που έχει αυτή την στιγμή 109 μονάδες το οποίο είναι αρκετά καλό μετά από 4 προγνωστικά. Πάμε όμως στα σημερινά.

H Μίλαν θα μας δώσει τον ρυθμό!

Ξεκίνημα στο μαγευτικό Μιλάνο όπου Μίλαν και Νάπολι διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα ματς που κυρίως οι Παρτενοπέι έχουν το βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Αυτό διότι οι «Ροσονέρι» είναι στο +11 από τις θέσεις που σε οδηγούν εκτός Champions League όμως η αποψινή της αντίπαλος είναι στο κυνήγι.

Παρόλα αυτά θα χρειαστεί να ξεκολλήσει επιθετικά αφού το σύνολο του Πιόλι πετυχαίνει το ένα γκολ μετά το άλλο έχοντας 7 σερί Over 2.5 ενώ τα 6 από αυτά έχουν και το Goal/Goal.

Έτσι επειδή η Νάπολι θα χρειαστεί για να πάρει βαθμό ή βαθμούς από το Μιλάνο να πετύχει 2+ γκολ θα πάμε στο Οver 2.5 σε αποδόσεις στον διπλασιασμό.

Θεαματική μάχη στην Τούμπα!

Και τώρα πάμε στα σκληρά ματς. Γιατί καλό το ιταλικό ντέρμπι αλλά στην Ελλάδα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μονομαχούν για την κορυφή της Superleague.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που αυτή την στιγμή παίζει την καλύτερη μπάλα στη χώρα όμως η Ένωση διαθέτει το καλύτερο επιθετικό δίδυμο (Πόνσε – Λιβάι).

Παράλληλα, το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό επιβεβαίωσε το Goal/Goal και Οver 2,5. Εμείς όμως σήμερα θα πάμε μόνο με το Over 2,5 που κυκλοφορεί στο 1.90.

Τα σημερινά προγνωστικά του Χάστη:

11/2 20:00 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Over 2,5 γκολ στο 1.90 5 Μονάδες
11/2 21:45 Μίλαν – Νάπολι Over 2,5 γκολ στο 2 5 Μονάδες

Ο Χάστης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα