fbpx

Οι αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ στη Super League

Οι αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ στη Super League

Η μάχη για τον πρωταθλητή Ελλάδος έχει φουντώσει το τελευταίο διάστημα, ωστόσο πέρα από αυτό αυξάνεται και το ενδιαφέρον για το ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ της Λίγκας.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Σε αυτή την κατηγορία σταθερά εδώ και 5 αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση και με διαφορά ο Αϊτόρ των 8 γκολ και η λογική λέει πως ακόμη και εάν δεν βρει γκολ με Άρη και με Βόλο, τότε θα συνεχίσει να είναι πρώτος στη λίστα, μιας και ο Καρέλης που βρίσκεται δέυτερος με 6 γκολ δεν θα παίξει ούτε την επόμενη αγωνιστική με τον Ολυμπιακό, λόγω της αποβολής που είχε δεχθεί με τον Βόλο. Από εκεί και πέρα την τρίτη θέση με 4 γκολ μοιράζονται οι Ντέλετιτς και Νάρεϊ που είναι παίκτες βαρόμετρα για την ομάδα τους. Όσον αφορά την 4η θέση, την μοιράζονται 9 ποδοσφαιριστές, μιας και από 3 γκολ έχουν οι Γκρέι, Αραούχο, Μαντσίνι, Μπακαμπού, Εραμούσπε, Λιβάι Γκαρσία, Κιάρτανσον, Πινέδα και Τσοκάνης. Ωστόσο από αυτούς σοβαρές πιθανότητες για να βγουν και πρώτοι σκόρερ στη χρονιά έχουν μόνο οι Γκρέι, Μπακαμπού και Αραούχο.

Όσον αφορά τις αποδόσεις, ο Αϊτόρ δίνεται πλέον στο 1.80, ενώ δεύτερο φαβορί είναι ο Μπακαμπού με απόδοση στο 7.50. Την τρίτη θέση βάσει των αποδόσεων μοιράζονται οι Αραούχο και Λιβάι που προσφέρονται στο 11.50, ενώ ο Σπόραρ που επιστρέφει στην δράση με τον Άρη και έχει 2 γκολ δίνεται στο 13.00. Ο Γκρέι και ο Νάρεϊ ακολουθούν στο 17.00, ενώ οι Ελ Αραμπί και Κιάρτανσον προσφέρονται στο 25.00.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα