fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (2/11): Ακόμα ένα 2.50

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (2/11):  Ακόμα ένα 2.50

Καλημέρα σε όλους! Ευτυχώς ήρθε ο Νούνιεζ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να σκοράρει και να σώσει μια καταστροφική βραδιά. Η Μπλάκμπερν στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων κι ηττήθηκε με 1-0 από τη μισή Κόβεντρι, ενώ Λεβερκούζεν και Μπριζ κόλλησαν στο 0-0. Πάμε στα φρέσκα με την τελευταία αγωνιστική στο Champions League να βγάζει επιλογές…

Ρεάλ Μαδρίτης – Σέλτικ, 19.45

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από δυο σερί αρνητικά αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να κλειδώσει την πρώτη θέση του ομίλου. Στον αντίποδα, η Σέλτικ θέλει να κλείσει τη χρονιά με μια καλή εμφάνιση μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Κλασική φετινή «Βασίλισσα» συνηθίζει να κερδίζει σχεδόν όλα της τα παιχνίδια με G/G. Απόψε θα ψάξουμε ακόμα ένα στο υψηλό 2.50 καθώς ο άσος από μόνος του είναι πολύ μικρός.

Πρόταση: 1 & Goal Goal                    Απόδοση: 2.50                       bet365

Κοπεγχάγη – Ντόρτμουντ, 22.00

Με βάση την βαθμολογία το παιχνίδι φαίνεται αδιάφορο καθώς έχουν κλείσει οι θέσεις τόσο για την πρόκριση στους «16» τόσο και για το Europa League. Επειδή όμως είναι παιχνίδι Champions League και η νίκη πληρώνει καλά, Κοπεγχάγη και Ντόρτμουντ αναμένεται να αγωνιστούν για αυτήν. Βλέπουμε ανοικτό παιχνίδι με φάσεις κι ευκαιρίες εκατέρωθεν με τα πολλά τέρματα να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Διπλασιάζει ο συνδυασμός G/G & over 2.5.

Πρόταση: Goal Goal & over 2.5         Απόδοση: 2.00                       bet365

Νόριτς – ΚΠΡ, 21.45

Τα «καναρίνια» μετά από ένα μίνι ντεφορμάρισμα επέστρεψαν στις επιτυχίες κόντρα στην Στόουκ. Η Νόριτς είναι μια από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας και θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος την άνοδο. Εντός έδρας είναι ισχυρή κι άκρως παραγωγική. Στον αντίποδα, η ΚΠΡ είναι δυνατή ομάδα και εκμεταλλεύεται κατά τεκμήριο την έδρα της. Απέναντι στη Νόριτς έχει δυσμενή παράδοση κι εκτιμούμε ότι δύσκολα θα φύγει με αποτέλεσμα από το Carrow Road. Ο άσος δείχνει ισχυρός.

Πρόταση: 1                                         Απόδοση: 1.98                       betsson

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα