fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (3/11): Γκολ κινήτρου στο 2.75

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (3/11):  Γκολ κινήτρου στο 2.75

Καλημέρα σε όλους! Το βασικό ποντάρισμα της στήλης μας επιβεβαιώθηκε έστω και στο τέλος. Η Ρεάλ συνέτριψε με 5-1 την Σέλτικ και πλήρωσε για ακόμη μια φορά ένα τίμιο 2.50. Στα υπόλοιπα, Κοπεγχάγη και Ντόρτμουντ έμειναν στο 1-1 του πρώτου ημιχρόνου, ενώ η Νόριτς κόλλησε στο 0-0 απέναντι στην ΚΠΡ. Πανδαισία αγώνων στο σημερινό κουπόνι με Europa League, Conference League και Euroleague να ξεχωρίζουν. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Άρσεναλ – Ζυρίχη, 22.00

Οι «κανονιέρηδες» υποδέχονται στο Λονδίνο την ανεβασμένη Ζυρίχη. Οι Λονδρέζοι θέλουν τη νίκη για την κατάληψη της πρώτης θέσης, ενώ οι πρωταθλητές Ελβετίας κυνηγούν τη νίκη για να τερματίσουν τρίτη και να συνεχίσουν στο Conference League. Ο Αρτέτα αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα έχοντας στο μυαλό του το ματς κόντρα στην Τσέλσι. Οι ρεζέρβες της Άρσεναλ δεν είναι και για «πέταμα» κι αναμένεται να εμφανιστούν με επιθετική διάθεση στην αναμέτρηση. Στον αντίποδα, η Ζυρίχη δεν έχει τίποτα να χάσει και θα επιτεθεί από την αρχή έχοντας δείξει σαφείς επιθετικές διαθέσεις στα τελευταία παιχνίδια. Εκτιμούμε ότι ένα γκολ μπορεί να το βρει και να ανέβει ψηλά ο δείκτης στο γενικό σκοράρισμα. Το G/G & over 3.5 πληρώνει καλά στο 2.75. 

Πρόταση: Goal Goal & over 3.5                     Απόδοση: 2.75                       stoiximan

Καραμπάγκ – Φράιμπουργκ, 19.45

Παιχνίδι με ξεκάθαρο κίνητρο και μονόπλευρο ενδιαφέρον. Οι Αζέροι της Καραμπάγκ θέλουν μόνο τη νίκη για να προκριθούν στην επόμενη φάση καθώς η Ναντ καραδοκεί. Από την άλλη η Φράιμπουργκ είναι πρώτη και καλύτερη και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα ασχοληθεί με την αναμέτρηση. Η Καραμπάγκ έχει δείξει στιβαρή εντός έδρας κι άκρως αποτελεσματική. Ο άσος παίζεται πέριξ του διπλασιασμού και με βάση το κίνητρο των γηπεδούχων αυτομάτως αποκτά αξία.

Πρόταση: 1                             Απόδοση: 1.98                                   betsson

Φέγενορντ – Λάτσιο, 19.45

Δυνατό ντέρμπι στο Ρότερνταμ με τους γηπεδούχους της Φέγενορντ να θέλουν μόνο τη νίκη, ενώ η ομάδα του Σάρι βολεύεται και με την ισοπαλία. Αμφότερες έχουν επιθετικό πνεύμα και προσέχουν λιγότερο τα μετόπισθέν. Στα δικά μας μάτια το ματς ξεκινά από το 1-1 καθώς και οι δυο ομάδες έχουν ικανότατους επιθετικούς. Από εκεί και πέρα η ισοπαλία δεν βολεύει την Φέγενορντ η οποία θα κυνηγήσει από την αρχή το γκολ. Ο συνδυασμός G/G και over 2.5 πληρώνει το τίμιο 1.92 και θα το επιλέξουμε.

Πρόταση: Goal Goal & over 2.5         Απόδοση: 1.92                       novibet

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα