fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (5/11): Απειλή για 2.40

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (5/11):  Απειλή για 2.40

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! «Ζεσταθήκαμε» ενόψει ΣΚ καθώς με τις χθεσινές μας επιλογές κάναμε ένα ωραιότατο δυο στα δυο. Η Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε την ισχυρή της έδρα επικρατώντας με 3-1 της Στουτγάρδης, ενώ ο Ολυμπιακός παρότι γνώρισε οδυνηρή ήττα από την Βαλένθια στο τέλος με 82-83 πλήρωσε το over 159.5 πόντους. Προχωράμε στα σημερινά και πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε από το σημερινό κουπόνι.

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ, 17.00

Στο Έτιχαντ η Σίτι υποδέχεται την άκρως επικίνδυνη Φούλαμ. Οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, ωστόσο οι Λονδρέζοι που πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία ως τώρα στο πρωτάθλημα μπορούν να φανούν απειλητικοί, ειδικότερα με την παρουσία του μπόμπερ Αλεξάντερ Μίτροβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Ο λογικός άσος πληρώνει το ελάχιστο 1.12, ανεβαίνει ωστόσο αισθητά στο 2.40 όταν συνδυαστεί με το G/G και θα το επιλέξουμε καθώς περιμένουμε την Φούλαμ να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά στο ματς.

Πρόταση: 1 & Goal Goal                    Απόδοση: 2.40                                   bet365

ΟΦΗ – Ιωνικός, 18.30

Ο ΟΦΗ αναζητά εναγωνίως την πρώτη του εντός έδρας νίκη. Παραδοσιακά οι Κρητικοί βασίζονται στην ισχυρή τους έδρα, ωστόσο τη φετινή χρονιά δεν έχουν ακόμα πανηγυρίσει τη χαρά της επιτυχίας. Ο ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Νταμπράουσκας κόντρα στον Άρη έδειξε αρκετά βελτιωμένος. Τώρα κόντρα στον ασταθή αμυντικά Ιωνικό θα προσπαθήσει για τη νίκη. Από την άλλη πλευρά, οι Νικαιώτες δεν έχουν ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα κι αν δεν αλλάξουν κάτι δραματικά είναι δεδομένο ότι θα κινδυνεύσουν άμεσα με τον υποβιβασμό. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους εκτιμώντας ότι το ρόστερ τους θα αρχίσει να παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Πρόταση: 1                                         Απόδοση: 2.20                       pamestoixima.gr

Αταλάντα – Νάπολι, 19.00

Μεγάλο ντέρμπι στην Ιταλία μεταξύ της εξαιρετικής φέτος Νάπολι και της σταθερής Αταλάντα. Οι Ναπολιτάνοι έχουν εντυπωσιάσει άπαντες με τις επιδόσεις τους. Πρώτη κι αήττητη η ομάδα του Σπαλέτι, δηλώνει παρούσα για την κατάκτηση του τίτλου. Στον αντίποδα, η «Ντέα» δεν είναι φέτος η ομάδα που θα παίξει φουλ επιθετικά αλλά προσεγγίζει τα παιχνίδια της προσεκτικά και με υπομονή. Εξαιρετικές μεσοεπιθετικά αμφότερες μπορούν να σκοράρουν με μεγάλη άνεση. Στην ανάλυση μας το παιχνίδι ξεκινά από το 1-1. Από εκεί και πέρα ψάχνουμε ένα γκολ για το G/G & over 2.5.

Πρόταση: Goal Goal & over 2.5         Απόδοση: 1.90                       bet365  

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα