fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας: Φαβορί άνω του 3.00 (7/11)

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας: Φαβορί άνω του 3.00 (7/11)

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους! Έγιναν πράγματα και θαύματα για να πληρωθούμε το γκολ του Σπόραρ στο χθεσινό ντέρμπι. Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» είδε να του ακυρώνονται ορθώς δυο γκολ για οφσάιντ, ενώ κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι στο ‘104 και να ισοφαρίσει για τον Παναθηναϊκό.  Το 4.05 μπήκε στο σακούλι μας, χωρίς ωστόσο να πληρωθούμε τη νίκη της Γούεστ Χαμ (ηττήθηκε με 1-2 από την Κρίσταλ Πάλας) και τις κάρτες στο ντέρμπι της αιώνιας πόλης. Προχωράμε στα σημερινά με επιλογές σε δυο φαβορί…

Ράγιο Βαγιεκάνο – Ρεάλ Μαδρίτης, 22.00

Μαδριλένικο ντερμπάκι στο Βαγιέκας με την Ράγιο να θέλει να κόψει βαθμούς κι από την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι έχουν στερήσει φέτος τη νίκη τόσο από την Μπαρτσελόνα όσο από την Ατλέτικο και να θέλουν να τριτώσουν το καλό με τους «μεγάλους». Από την άλλη, η Ρεάλ έχει δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα και δεν την πατάει σε τέτοιου είδους. Ο Αντσελότι ξέρει ότι το Βαγιέκας είναι σκληρή έδρα κι έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του. Βλέπουμε νίκη για τη «Βασίλισσα» ωστόσο το 1.65 δεν μας καλύπτει καθόλου. Θα την συνδυάσουμε με τον αγαπημένο της φετινό τρόπο, δηλαδή με το G/G εκτινάσσοντας την απόδοση στο 3.60. Παράλληλα θα κάνουμε παιχνίδι με τον φορμαρισμένο Φεντερίκο Βαλβέρδε, καθώς η τιμή του για να σκοράρει βρίσκεται στο πολύ υψηλό 4.33. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός έχει σκοράρει τέσσερα γκολ στα τελευταία πέντε ματς και συνολικά φέτος σε 19 συμμετοχές μετρά εννιά τέρματα.

Πρόταση: 2 & Goal Goal                                Απόδοση: 3.60                       bet365

                  Να σκοράρει ο Βαλβέρδε            Απόδοση: 4.33                       bet365

Φενέρμπαχτσε – Σίβασπορ, 19.00

Η Φενέρ πετάει από νίκη σε νίκη στην Τουρκία. Η ομάδα του Ζεσούς μετρά 10 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα, ένώ έχει έξι νίκες στα τελευταία εφτά στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι παίζουν φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο και σκοράρουν κατά ριπάς. Άλλωστε με 34 γκολ ενεργητικό έχουν γίνει ξεκάθαρα ομάδα του προπονητή τους. Στον αντίποδα, η Σίβασπορ είναι σκληρή ομάδα και παραδοσιακά δυσκολεύει την Φενέρ είτε εντός είτε εκτός έδρας. Εκτιμούμε ότι οι γηπεδούχοι θα επικρατήσουν με το 1.33 να είναι πολύ μικρό. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βρουν ένα γκολ και να μας χαρίσουν τον υψηλότατο συνδυασμό στον άσο με το G/G στο 3.20.

Πρόταση: 1 & Goal Goal                                Απόδοση: 3.20                       bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα