fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (10/11): Αξίζει στο 4.45

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (10/11): Αξίζει στο 4.45

Καλημέρα σε όλους! Η ΑΕΚ ήταν σαρωτική κι επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ. Περιμέναμε ένα γκολ των Κρητικών ωστόσο σπατάλησαν τις ευκαιρίες τους στο ματς. Στα υπόλοιπα, ο Παναθηναϊκός κέρδισε ακριβώς με τον τρόπο που περιμέναμε, ενώ η Αταλάντα κατάφερε να χάσει από την Λέτσε με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την κορυφή. Πάμε στα σημερινά και να δούμε τι επιλέγουμε από το σημερινό κουπόνι.

Ιωνικός – ΠΑΟΚ, 21.30

Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον ανεβασμένο Ιωνικό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έκαναν σπουδαίο διπλό στην έδρα του ΟΦΗ και θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Περιμένουμε μάχη κι ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δυσκολευτεί σε μια παραδοσιακά σκληρή έδρα. Η λύση στο γκολ μπορεί να δοθεί από μια στιγμή ή μια στατική φάση. Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι «μανούλα» σε τέτοιου είδους παιχνίδια και μπορεί να σκοράρει στο ματς ξεκλειδώνοντας το ματς για τον ΠΑΟΚ. Ο συνδυασμός νίκης του δικεφάλου του Βορά με γκολ του Πορτογάλου φορ τιμάται στο δελεαστικό 4.45 κι αναμένεται να κάνουμε παιχνίδι μαζί του.

Πρόταση: 2 & Να σκοράρει ο Ολιβέιρα                   Απόδοση: 4.45           stoiximan

Ράγιο Βαγιεκάνο – Θέλτα, 20.00

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ράγιο μετρά τρεις σερί νίκες με μεγαλύτερο παράσημο εκείνη επί της Ρεάλ την Δευτέρα. Στο Βαγιέκας αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της και δύσκολα χάνει από ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με εκείνη. Στον αντίποδα, η Θέλτα δεν πατάει καθόλου καλά τελευταία καθώς αγνοεί τη νίκη για έξι σερί παιχνίδια, ενώ έχει γευτεί τη χαρά της επιτυχίας μόλις μια φορά στις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις. Ντεφορμέ η ομάδα από την Γαλικία, αναμένεται να τα βρει μπαστούνια κόντρα στην εξαιρετική φέτος Ράγιο Βαγιεκάνο. Πάμε με τον άσο σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Πρόταση: 1                             Απόδοση: 2.25                                   bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα