fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (11/11): Κερδίζει στο 3.50

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (11/11):  Κερδίζει στο 3.50

Καλημέρα σε όλους! Ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν σίφουνας από τη Νίκαια επικρατώντας με 3-0 του Ιωνικού. Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τέλος και πήρε μια σημαντική νίκη. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε, ο Ολιβέιρα σκόραρε κι εμείς πληρωθήκαμε το τεράστιο 4.45. Αν κέρδιζε κι η Ράγιο η μέρα θα έκλεινε με ένα υπέροχο ταμείο. Προχωράμε στα σημερινά με δυο δυνατές επιλογές.

Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ, 21.30

Η Ντόρτμουντ προέρχεται από την ήττα της μεσοβδόμαδα κόντρα στην Βόλφσμπουργκ με 2-0 σε μια αναμέτρηση όπου μπορεί να ήταν εξαιρετική κατά διαστήματα, ωστόσο της έλειψε το γκολ. Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ αναμένεται να αγωνιστεί απόψε με κομβικές απουσίες κι ενδεχομένως να της στοιχίσουν. Περιμένουμε τους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν και να επανέλθουν στις επιτυχίες. Άλλωστε διαθέτουν καλύτερη ομάδα από την Γκλάντμπαχ και βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Το εν λόγω ζευγάρι παραδοσιακά βγάζει γκολ. Το διπλό των «κιτρινόμαυρων» προσφέρεται στο 2.25 αλλά περιμένουμε και γκολ από τη μεριά των «πουλαριών». Ο αγαπημένος μας συνδυασμός νίκης της Ντόρτμουντ με το G/G εκτινάσσει την απόδοση στο δελεαστικό 3.50 και θα το επιλέξουμε.

Πρόταση: 2 & Goal Goal                    Απόδοση: 3.50                       bet365

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια, 21.30

Μεταφερόμαστε στο ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπασκόνια. Οι «πράσινοι έχουν δείξει σαφή βελτίωση τελευταία στο επιθετικό κομμάτι, κυρίως με την παρουσία του Μπέικον στο παρκέ. Περιμένουμε την ομάδα του Ράντονιτς να κάνει ένα επιθετικό ξέσπασμα κι εκτιμούμε ότι η Μπασκόνια είναι ο ιδανικός αντίπαλος καθώς είναι μια ομάδα που ανοίγει το ρυθμό και δε δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα. Η νίκη μοιάζει επιβεβλημένη για το τριφύλλι και ο συνδυασμός με το οver 14.5 του Μπέικον, ο οποίος αναμένεται να πάρει και σήμερα πάνω από 10 προσπάθειες, μας δίνει την αποδεκτή απόδοση του 2.75.

Πρόταση: Παναθηναϊκός & Μπέικον over 14.5 πόντοι     

Απόδοση: 2.75           stoiximan

Κώστας Εξαδάχτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα