fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (13/11): Γκολ και ένα ειδικό στο 3.50

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (13/11): Γκολ και ένα ειδικό στο 3.50

Καλημέρα σε όλους! Τρεις γηπεδούχους διαλέξαμε και κέρδισαν όλοι. Νιουκάστλ, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Νάπολι επικράτησαν των αντιπάλων τους χαρίζοντας μας ένα δυνατό ταμείο. Αν σκόραρε κι ο Αλμιρόν τότε το πάρτι θα ήταν μεγαλύτερο. Προχωράμε στα σημερινά με το ντέρμπι Ολυμπιακού – ΑΕΚ να ξεχωρίζει. 

Ολυμπιακός – ΑΕΚ, 19.30

Μεγάλο ντέρμπι στο Γ. Καραισκάκης με τον Ολυμπιακό να θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να μείνει όσο πιο κοντά γίνεται στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να πιστοποιεί ότι είναι η βασική διεκδικήτρια του τίτλου. Περιμένουμε μάχη κι ένα ντέρμπι από τα παλιά καθώς η ποιότητα στις δυο ομάδες ξεχειλίζει. Ο Ολυμπιακός έχει βελτιωθεί εσχάτως κι η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αμφότερες μπορούν να σκοράρουν με μεγάλη ευχέρεια και να μας χαρίσουν μια πλούσια σε γκολ αναμέτρηση. Το G/G τιμάται στο 1.90, από εκεί και πέρα ψάχνουμε ακόμα ένα τέρμα για να πληρωθούμε το 2.50. Τέλος, θα κάνουμε παιχνίδι με ένα ειδικό από την αναμέτρηση. Έχουμε στοχεύσει τον Ανδρέα Ντόι για κίτρινη κάρτα. Ο Μίτσελ εμπιστεύεται τον μικρό κι εκείνος φροντίζει να τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Είναι ντέρμπι το ματς κι είναι δεδομένο ότι απόψε θα πιεστεί, με την απειρία του να του στοιχίζει. Στο 3.50 βρίσκεται για να μπει στο μπλοκάκι του διαιτητή. 

Πρόταση: G/G & over 2.5                  Απόδοση: 2.50                       bet365

                 Να δεχτεί κάρτα Ντόι        Απόδοση: 3.50                       bet365

Ρόμα – Τορίνο, 16.00

Δυνατή αναμέτρηση στο Ολίμπικο με την Ρόμα να μη βρίσκεται και στα καλύτερά της και την Τορίνο να μετρά τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Η ομάδα του Μουρίνιο θέλει τη νίκη και να πάει στη διακοπή με ησυχία, ενώ η Τορίνο θέλει να κλείσει το πρώτο κομμάτι της χρονιάς με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Περιμένουμε ανοικτό ματς με φάσεις κι ευκαιρίες εκατέρωθεν με το G/Gβρίσκεται αδικαιολογήτως τόσο ψηλά για τα δεδομένα του αγώνα.  

Πρόταση: Goal Goal                           Απόδοση: 2.00                       betsson

Φράιμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου, 18.30

Ντέρμπι κορυφής στην Μπουντεσλίγκα με τις Φράιμπουργκ και Ουνιόν Βερολίνου να ερίζουν για τη δεύτερη θέση κυνηγώντας παράλληλα την Μπάγερν Μονάχου. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση κι εντός έδρας είναι δυνατοί κι αποτελεσματικοί. Στον αντίποδα, η Ουνιόν βρίσκεται σε κάμψη. Την έχουμε στηρίξει πολλές φορές φέτος και μας έχει δικαιώσει, ωστόσο αυτήν την περίοδο δεν είναι στα καλύτερα της με την αμυντική της λειτουργία να μπάζει νερά. Θα πάμε τους γηπεδούχους σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού. 

Πρόταση: 1                                         Απόδοση: 2.07                       novibet

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα