fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (14/11): Σε Μουντιαλικούς ρυθμούς στο 11.00

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (14/11):  Σε Μουντιαλικούς ρυθμούς στο 11.00

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους! Ολυμπιακός και ΑΕΚ κόλλησαν στο 0-0 σε ένα χορταστικό παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε να έχει πολλά τέρματα. Πασχαλάκης και Αθανασιάδης ήταν εξαιρετικοί και κράτησαν ανέπαφες τις εστίες τους κόντρα στις μεγάλες ευκαιρίες των αντίπαλων επιθετικών. Στα υπόλοιπα, η Φράιμπουργκ ήταν καταιγιστική κι επικράτησε με 4-0 της Ουνιόν Βερολίνου, ενώ Ρόμα και Τορίνο αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 επιβεβαιώνοντας το υψηλό G/G. Πλέον μπαίνουμε σε ρυθμούς Μουντιάλ και μέχρι την σέντρα του θα κάνουμε μερικές μακροχρόνιες επιλογές που έχουν αξία.

Ουρουγουάη – Πρώτος σκόρερ

Ξεκίνημα με την «Σελέτσε», η οποία συμμετέχει στον όγδοο όμιλο έχοντας ως αντιπάλους την Πορτογαλία, τη Νότια Κορέα και την Γκάνα. Η Ουρουγουάη βρίσκεται σε φάση ανανέωσης αλλά δεν σταματά να παράγει ποδοσφαιριστές που αφήνουν το στίγμα τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μπορεί να είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση των Καβάνι και Σουάρες, όμως το βλέμμα μας πέφτει στη νέα φουρνιά με τους Ντάργουιν Νούνιεζ και Φεντερικό Βαλβέρδε να ξεχωρίζουν. Οι άσοι των Λίβερπουλ και Ρεάλ αναμένεται να πάρουν τη σκυτάλη από τους παλαιότερους και θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την Ουρουγουάη στο δρόμο των επιτυχιών. O δάσκαλος Ταμπάρεζ άφησε τη θέση στον Ντιέγκο Αλόνσο και θα είναι μόλις η Τρίτη φορά από το 1974 που η Ουρουγουάη δεν θα έχει τον Ταμπάρεζ στον πάγκο της.

Πάμε να δούμε τις επιλογές μας που προκύπτουν στο στοιχηματικό κομμάτι. Όποιος πιστεύει ότι η Ουρουγουάη μπορεί να τερματίσει πρώτη στον όμιλο μπορεί να τη βρει στο 3.25, με την πρόκριση της να παίζεται σε αποδόσεις φαβορί, μόλις στο 1.40. Από εκεί και πέρα, το δίδυμο της πρόκρισης Πορτογαλία Ουρουγουάη βρίσκεται στο 1.55, ενώ η ακριβής σειρά τερματισμού παίζεται στο 2.35 και το 4.00 αντίστοιχα είτε βάζοντας πρώτη την Πορτογαλία είτε πρώτη την Ουρουγουάη. Δεν βλέπουμε κάποια μεγάλη έκπληξη στον όμιλο, δεδομένου του ότι Γκάνα και Νότια Κορέα είναι μεν μαχητικές ομάδες ωστόσο δεν έχουν την εμπειρία και την ποιότητα να προσπεράσουν τα φαβορί του ομίλου. Στους σκόρερ οι αποδόσεις αποκτούν ενδιαφέρον. Πρώτο φαβορί για την «Σελέστε» είναι ο Λουίς Σουάρες με 3.00, ακολουθεί ο Νούνιεζ με 3.50 και ο Καβάνι με 7.00. Το δικό μας μάτι έπεσε στο 11.00 του Φεντερικό Βαλβέρδε. Ο μέσος της Ρεάλ πραγματοποιεί εξαιρετική χρόνια. Είναι πολυεργαλείο, βρίσκεται σε όλες τις φάσεις και σκοράρει με μεγάλη συνέπεια. Φέτος μετρά ήδη οχτώ γκολ στο 20 συμμετοχές αποτελώντας το κρυφό όπλο του Αντσελότι. Με βάση αυτά τα δεδομένα, αν πετύχει τουλάχιστον δυο τέρματα στο προσεχές Μουντιαλ τότε το 11.00 αποκτά τεράστια αξία.

Ουρουγουάη – Πρώτος σκόρερ: Φ. Βαλβέρδε        Απόδοση: 11.00         novibet

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα