fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (17/11): Από το 2.75 ως το 7.50

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (17/11): Από το 2.75 ως το 7.50

Καλημέρα σε όλους! Δεν χρειάζεται πολλά περισσότερα λόγια ως πρόλογο δεδομένου ότι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο αναμένουμε την σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σήμερα θα καταπιαστούμε με τον έβδομο όμιλο εκεί όπου προκύπτουν ενδιαφέρουσες επιλογές.

Ζ’ όμιλος

Οι πέντε φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Βραζιλία θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου εκκινώντας από τον έβδομο όμιλο εκεί όπου θα βρει απέναντί της τη μαχητική Ελβετία, την φιλόδοξη Σερβία και τα «αδάμαστα λιοντάρια» του Καμερούν. Εξαιρετικά ενδιαφέρον όμιλος παρότι δεσπόζει το μεγάλο φαβορί Βραζιλία, ωστόσο περιμένουμε να δούμε αμφίρροπες αναμετρήσεις και μάχη για τη δεύτερη θέση.

Βγάζοντας από την συζήτηση την ομάδα του Τίτε, η οποία είναι το ξεκάθαρο φαβορί, εκείνους που περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε είναι οι Σέρβοι. Μετά από καιρό διαθέτουν ένα ρόστερ με ταλέντο αλλά και ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Η Σερβία ίσως έχει το πιο «φονικό» επιθετικό δίδυμο της διοργάνωσης με τους Βλάχοβιτς και Μίτροβιτς, ενώ στη μεσαία γραμμή και τα εξτρέμ είναι οι ΜιλίνκοβιτςΣάβιτς, Κόστιτς, Ζίφκοβιτς και Τάντιτς. Οι μπουκ τους βλέπουν στην τρίτη θέση πίσω από την Ελβετία, η οποία είναι μεν σκληροτράχηλη και σταθερή ωστόσο δεν μας πείθει ότι στην κόντρα της με τους Σέρβους μπορούν να τους προσπεράσουν. Εκτίμησή μας λοιπόν είναι ότι η ομάδα του Στοίκοβιτς θα παλέψει ακόμη και για την πρώτη θέση και μπορεί να πάει μακριά στη διοργάνωση. Επιλέγουμε δίδυμο πρόκρισης το Βραζιλία – Σερβία στο 2.75.

Για τον πρώτο σκόρερ στον όμιλο φαβορί είναι οι Βραζιλιάνοι Νειμάρ και Ριτσάρλισον. Ο μπόμπερ Μίτροβιτς παίζεται στο 7.50 κι αποκτά τεράστια αξία δεδομένου ότι η πρωτιά μπορεί να παιχτεί στα δυο τρία τέρματα.

Δίδυμο πρόκρισης: Βραζιλία – Σερβία         Απόδοση: 2.75                       stoiximan

Πρώτος σκόρερ ομίλου: Α. Μίτροβιτς         Απόδοση: 7.50                       stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα