fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (21/11): Διπλή αξία στο 5.50 και το 15.00

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (21/11): Διπλή αξία στο 5.50 και το 15.00

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους! Η έναρξη του 22ου Μουντιάλ είναι γεγονός. Το Εκουαδόρ κέρδισε εύκολα με 2-0 το Κατάρ έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ένερ Βαλένσια. Οι οικοδεσπότες έγιναν η πρώτη ομάδα που ηττάται στην πρεμιέρα της και ταυτόχρονα έδειξαν μια πολύ κακή εικόνα που δύσκολα θα ανατραπεί στη συνέχεια του τουρνούα. Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα και πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.  

Σενεγάλη – Ολλανδία, 18.00

Δεύτερη αναμέτρηση για τον πρώτο όμιλο με την Σενεγάλη να αντιμετωπίζει το φαβορί του ομίλου Ολλανδία. Η πρωταθλήτρια Αφρικής θα παραταχθεί στο τουρνουά χωρίς τον μεγάλο της αστέρα Σαντιό Μανέ. Τεράστια απώλεια για την ομάδα του Αλιού Σισέ, ωστόσο η ποιότητα στο ρόστερ της δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από την άλλη πλευρά, η «οράνιε» του Λουίς Φαν Χάαλ έχουν αμφίβολο τον Μέμφις Ντεπάι o οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος από τον τραυματισμό του. Ο Ολλανδός τεχνικός εφαρμόζει το 3-5-2 και δίνει μεγάλη έμφαση στα άκρα του. Στη δεξιά πλευρά δεσπόζει ο Ντένζελ Ντάμφρις. Ο μπακ χαφ της Ίντερ ήταν αποκάλυψη των Ολλανδών στο πρόσφατο Euro, ενώ αποτελεί βασικό επιθετικό όπλο της ομάδας καθώς πατά περιοχή και σκοράρει. Με βάση τα όσα έχουμε δει από τους Ολλανδούς το τελευταίο διάστημα και με τον τρόπο που αγωνίζονται, θεωρούμε το 5.50 στο Ντάμφρις  ως μεγάλη αξία, ενώ ακόμη μεγαλύτερη εκτιμούμε ότι βρίσκεται στο να χριστεί MVP της αναμέτρησης στο τεράστιο 15.00. Ο MVP ανακοινώνεται στο τέλος της αναμέτρησης από τη διοργανώτρια αρχή με βάση το σύστημα αξιολόγησης στον αγώνα αναφορικά με τις επιδόσεις του ποδοσφαιριστή. Εννοείται πως μετρούν κατά πολύ γκολ ασίστ κτλ. 

Πρόταση: Να σκοράρει ο Ντάμφρις Απόδοση: 5.50 stoiximan     Παίκτης του αγώνα (ΜΟΜ): Ντάμφρις Απόδοση: 15.00 stoiximan 

ΗΠΑ – Ουαλία, 21.00

Το ντέρμπι για την πρόκριση και τη δεύτερη θέση του B’ ομίλου. Οι Ουαλοί με βάση τα όσα μας έχουν δείξει σε επίπεδο ομίλων μεγάλων διοργανώσεων είναι μια ομάδα που παίζει σφιχτά και πηγαίνει στα παιχνίδια της για το μισό… μηδέν. Στο πρόσφατο Euro δεν μας έπεισε καθόλου και ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ο μοναδικός που κράτα ψηλά το επίπεδο των Ουαλών. Από την άλλη, περιμένουμε το νεανικό ρόστερ των Αμερικανών να τρέξει τους Ουαλούς και να τους βάλει πολλά αμυντικά ζητήματα καθώς είναι μια ομάδα που παράγει ποδόσφαιρο και συνεργασίες. Μας αρέσει πολύ ως ομάδα, πιστεύουμε ότι μπορεί να πάει μακριά και θα την στηρίξουμε απόψε για να πάρει μια νίκη που θεωρητικά θα της δώσει το προβάδισμα για την  πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Πρόταση: 1 Απόδοση: 2.46 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα