fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (22/11): Αρχίζουν με 4.60

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (22/11):  Αρχίζουν με 4.60

Καλημέρα σε όλους! Με το αριστερό έχει αρχίσει η στήλη στο ξεκίνημα του Μουντιάλ. Η Ολλανδία δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στην Σενεγάλη κι επικράτησε στο τέλος με 2-0. Ο Ντάμφρις δεν σκόραρε, ούτε και επιλέχθηκε ως MVP στην αναμέτρηση. Στο βραδινό ματς, οι Αμερικανοί ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους Ουαλούς, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν το καλό τους διάστημα με αποτέλεσμα να ισοφαριστούν στο τέλος από την Ουαλία χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκάρεθ Μπέιλ. Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα και πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Αργεντινή – Σαουδική Αραβία, 12.00

Ξεκίνημα νωρίς νωρίς για την «Αλμπισελέστε» η οποία αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του Γ’ ομίλου την αδύναμη Σαουδική Αραβία. Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι είναι το δεύτερο φαβορί, με βάση τα προγνωστικά, για την κατάκτηση του τροπαίου και θέλει να αρχίσει τις υποχρεώσεις της με μια εμφατική νίκη. Οι πρεμιέρες μπορεί να κρύβουν παγίδες, ωστόσο δεν βλέπουμε πως μπορεί να «σκαλώσει» η παρέα του Αργεντινού σταρ. Οι αποδόσεις στη νίκη της Αργεντινής είναι πενιχρές, όπως και ο συνδυασμός της με το over 2.5. Θα πάμε εναλλακτικά με συνδυασμό σκόρερ στο ματς και θα δείξουμε εμπιστοσύνη στους Λαουτάρο Μαρτίνες και Λιονέλ Μέσι οι οποίοι μπορούν να βρουν δίχτυα απέναντι στην Σαουδική Αραβία. Είναι το βασικό επιθετικό δίδυμο της Αργεντινής, το οποίο μας έχει αποδείξει ότι βρίσκεται με κλειστά μάτια. Να πετύχουν από ένα γκολ στο ματς τιμάται στο υψηλό 4.60 κι όποιος βλέπει πολλά τέρματα από την πλευρά του φαβορί δεν έχει παρά να ρισκάρει μαζί του.     

Πρόταση: Να σκοράρουν Μέσι & Λ. Μαρτίνες       Απόδοση: 4.60           stoiximan

Μεξικό – Πολωνία, 18.00

Μεγάλη μάχη για την πρόκριση στον Γ’ όμιλο. Το Μεξικό έχει παράδοση στις μεγάλες διοργανώσεις και βρίσκει τον τρόπο να προκρίνεται στην επόμενη φάση. Από την άλλη, η Πολωνία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θέλει να κάνει μετά από πολλά χρόνια ένα σπουδαίο τουρνουά και να ψάξει τη διάκριση. Βλέπουμε ντέρμπι, με δυο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου να τα δίνουν όλα για τη νίκη. Θα πάμε συντηρητικά επιλέγοντας το G/G σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού περιμένοντας και τις δυο ομάδες να βγάλουν δείγματα του ταλέντου τους στο χορτάρι.

Πρόταση: Goal Goal                           Απόδοση: 2.02                       betsson

Γαλλία – Αυστραλία, 21.00

Οι «τρικολόρ» εκκινούν την προσπάθεια υπεράσπισης του στέμματος τους από τον Δ’ όμιλο και κόντρα στην σκληροτράχηλη Αυστραλία. Οι Γάλλοι θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν το σοκ της απώλειας του Καρίμ Μπενζεμά, όπως και τις απώλειες των Καντέ και Πογκμπά, ωστόσο το ρόστερ των πρωταθλητών ξεχειλίζει από ταλέντο. Στον αντίποδα, τα «καγκουρό» στερούνται την ποιότητα του παρελθόντος ωστόσο έχουν δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο που θα προσπαθήσει να βάλει μπελάδες σε όποιον το υποτιμήσει. Παραδοσιακά στις μεγάλες διοργανώσεις για την Γαλλία βρίσκει δίχτυα ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης θα πλαισιώσει την επίθεση των Γάλλων παίζοντας ως 10αρι πίσω από τον Ζιρού. Μέσα σε όλες τις φάσεις ο Γκριεζμάν μπορεί να σκοράρει κόντρα στην αδύναμη άμυνα των Αυστραλών. Στο 2.15 έχει αξία.

Πρόταση: Να σκοράρει ο Γκριεζμάν             Απόδοση: 2.15           stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα