fbpx

Με τα πετροδόλλαρα στα «αστέρια»

Ο ΧΑΑΛΑΝΤ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ

Ο Χάστης μετά τον τρελό κουβά της Κυριακής, επανέρχεται δριμύτερος με δύο πολύ δυνατές επιλογές από τα «αστέρια».

Καλησπέρα φίλοι μου,

Την περασμένη Κυριακή αυτή εδώ η στήλη δεν ήταν σε φόρμα αφού τα 2 Over 2.5 που επιλέχτηκαν σε Τούμπα και Μιλάνο δεν επιβεβαιώθηκαν και το ταμείο μας πλέον είναι στις 99 μονάδες.

Σήμερα όμως για το στοίχημα είναι μια νέα μέρα και θα πάμε με δύο επιλογές από το διήμερο του Champions League που κάνει επανεκκίνηση.

Θα το καθαρίσει εύκολα απόψε η Σίτι!

Ξεκίνημα από τη μαγευτική Κοπεγχάγη, που φιλοξενεί απόψε την υπερηχητική Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Οι Πολίτες πλέον έχοντας κατακτήσει τα «αστέρια» την περσινή σεζόν θα έχουν λιγότερο άγχος.

Το επίπεδο της Κοπεγχάγης παράλληλα είναι πολύ χαμηλό για μια ομάδα που έχει την ποιότητα της Σίτι και έτσι θεωρώ πως από το ημίχρονο θα έχει το προβάδισμα. Το συνδυαστικό 2 ημίχρονο / 2 τελικό και over 1.5 στο 1.90 είναι πολύ καλή επιλογή και θα την τιμήσω.

Έχει την ποιότητα και το θέλω να πάει μακριά!

Επόμενη στάση Παρίσι. Εκεί όπου αύριο η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Παριζιάνοι επιβίωσαν και με λίγο τύχη πέρασαν δεύτεροι σε όμιλο με Ντόρτμουντ, Νιούκαστλ και Μίλαν.

Παράλληλα γλύτωσαν ομάδες μεγαθήρια στο διασταύρωση για τους «16» φέρνοντας τους αντιμέτωπους με μια ομάδα σκληρή αλλά υπολείπονται σε ποιότητα σε σχέση με την Παρί.

Ωστόσο, η Σοσιεδάδ με όπλο το καυτό «Ανοέτα» έβαλε από κάτω την Ίντερ και τερμάτισε πρώτη στον όμιλο. Αυτό το ατού των Βάσκων πρέπει να το κατευνάσουν οι Γάλλοι κάνοντας μια ευρεία νίκη στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Έτσι θα επιλέξω τον άσο με Over 1.5 που κυκλοφορεί σε αρκετές εταιρίες σε αποδόσεις πάνω από τον διπλασιασμό που το θεωρώ πολύ ελκυστικό.

Συνοπτικά οι επιλογές μας για το διήμερο:

13/2 22:00 Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι 2/2 και Over 1.5 στο 1.90 5 Μονάδες
14/2 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1 και Over 1.5 στο 2.00 4 Μονάδες

Ο Χάστης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα