fbpx

Τένις: Εύκολος άσος η Σφιόντεκ, μπαίνουν ως φαβορί οι Αλκαράθ και Σίνερ

Η Σφιόντεκ στο Κατάρ

Έτοιμη για την τρίτη σερί κούπα της στη Ντόχα είναι η Ίγκα Σφιόντεκ, που διατηρεί εξαιρετική παράδοση στο Qatar Open. Παράλληλα, φαβορί για την πρόκριση στους τελικούς σε Μπουένος Άιρες και Ρότερνταμ είναι οι Κάρλος Αλκαράθ και Γιανίκ Σίνερ, που δε θα έχουν εύκολο έργο απόψε.

Στο 1000άρι του Κατάρ αγωνίζεται η 22χρονη Πολωνή, που διατηρεί τα σκήπτρα 2 σερί χρόνια. Στέφθηκε πρωταθλήτρια τόσο το 2022, όσο και το 2023, και δε θα τη σταματήσει ούτε η Έλενα Ριμπάκινα φέτος. Ο καθαρός άσος είναι η πρώτη μας επιλογή, “γλυκοκοιτάζουμε” και το Over.

Κοιτώντας τώρα τους ημιτελικούς στους άνδρες, μέχρι τώρα και οι δύο δεν έχουν συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση από τους αντιπάλους τους, με εξαίρεση το κερδισμένο σετ του Γκαέλ Μονφίς κόντρα στον Ιταλό. Σήμερα θα ναι ακόμα πιο… ζόρικα τα πράγματα, αλλά οι προκρίσεις θα έρθουν.

Ο Νίκολας Τζάρι μπορεί να κοντράρει ως ένα σημείο τον Ισπανό, αλλά δύσκολα θα του πάρει σετ. Ο Ταλόν Χρίκσπουρ θα παίξει με αυτοπεποίθηση κόντρα στον Σίνερ, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, αλλά το ταβάνι του θα είναι η κατάκτηση ενός σετ, που λίγο πολύ τη… φλερτάρουμε στοιχηματικά.

17:00, Σφιόντεκ-Ριμπάκινα: 1 (1,51) ή Over 21,5 (1,81) – Novibet
20:30, Σίνερ-Χρίκσπουρ: Over 21,5 (1,76) ή 2-1 σετ (3,75) – Novibet
23:00, Αλκαράθ-Τζάρι: Χάντικαπ-Αλκαράθ -4,5 (1,86) ή 2-0 σετ (1,57) – Novibet

Ο Τενιστικός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα