fbpx

Ο Χάστης: Επιστροφή στο ταμείο με στυλ… βασιλικό!

Ταμείο με Ρεάλ και Ρόμα

Ο Χάστης μετά την χθεσινή αποτυχία θέλει να επανέλθει στο ταμείο και προτείνει δύο παιχνίδια από την Ιταλία και την Ισπανία.

Καλησπέρα φίλοι μου,

Η χθεσινή μέρα θα την μνημονεύω για καιρό και θα την έχω ως οδηγό από εδώ και πέρα. Η Νότιγχαμ αν και πέτυχε τα γκολ που προβλέψαμε δεν δέχτηκε κάποιο από τη Γουέστ Χαμ που με το σκορ στο 1-0 έπαιξε με παίκτη λιγότερο και συμβιβάστηκε με την ήττα.

Και μετά ήρθε το τελειωτικό χτύπημα από τη Λεωφόρο αφού ο Παναθηναϊκός… πάτησε μπανανόφλουδα και στέρησε από πολύ κόσμο μια επιτυχία στα δελτία του.

Όμως έτσι είναι το στοίχημα και σήμερα είναι μια νέα μέρα που ο στόχος είναι να ανεβούμε από τις 120 μονάδες που βρισκόμαστε πλέον.

Να περάσει από το προάστιο με γκολ!

Ξεκίνημα από τη φανταστική Μαδρίτη όπου στο προάστιο του Βαγιέκας η Ράγιο φιλοξενεί ίσως το μεγαλύτερο club στον κόσμο τη Ρεάλ.

Η ομάδα του Αντσελότι θέλει να κρατήσει τη διαφορά της από τη δεύτερη Χιρόνα ώστε να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον φετινό τίτλο και σε συνδυασμό με τη μηδενική κούραση που έχει στο να πάει στο γήπεδο της γηπεδούχου τη θεωρώ φαβορί για τη νίκη.

Η καθαρή νίκη της «Βασίλισσας» είναι σε πολύ μικρές αποδόσεις όμως το συνδυαστικό διπλό με Over 1.5 αγγίζει τον διπλασιασμό και εγώ θα το επιλέξω.

Έχει αλλάξει φιλοσοφία ο Ντε Ρόσι!

Συνέχεια στη μαγευτική Ιταλία και συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με τη μάχη της Φροζινόνε και της μεταμορφωμένης Ρόμα στα χέρια του Ντε Ρόσι.

Οι Ρωμαίοι μετά την αλλαγή προπονητή σκοράρουν πολύ πιο εύκολα αφού μετρούν σε 5 ματς 4 Goal/Goal και Over 2.5.

Aπό την άλλη μπορεί πολλοί να υποτιμούν τους γηπεδούχους όμως έχουν φτιάξει ένα πολύ ωραίο σύνολο το οποίο δεν κλείνεται στα καρέ του.

Το καλύτερο δείγμα αποτελεί ότι στα 12 εντός έδρας ματς που έχουν δώσει τα 10 έχουν τελειώσει με Goal/Goal, με ομάδες όπως οι Νάπολι, Αταλάντα, Γιουβέντους και Μίλαν.

Συνεπώς θα πάω με το συνδυαστικό Goal/Goal και Over 2.5 με αποδόσεις που αγγίζουν και σε κάποιες εταιρίες περνούν τον διπλασιασμό ελπίζοντας να μας στείλει στο ταμείο.

Συνοπτικά τα προγνωστικά της ημέρας:

18/2 15:00 Ράγιο Βαγιεκάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 2 και Over 1.5 στο 2 5 Μονάδες
18/2 19:00 Φροζινόνε – Ρόμα Goal/Goal και Over 2.5 5 Μονάδες

Ο Χάστης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα