fbpx

Ο Χάστης: Με ένα φαβορί και τα γκολ στο Conference

Ο Χάστης: Με ένα φαβορί και τα γκολ στο Conference

O Χάστης μετά το διήμερο στα «αστέρια» επιστρέφει με δύο παιχνίδια από τη διοργάνωση που βλέπει πως απόψε θα έχει ενδιαφέρον, το Conference.

Καλησπέρα φίλοι μου,

Το περασμένο διήμερο ήταν μέτριο αφού πιάσαμε το Χ ημίχρονο και το Bonus Tip στην Ίντερ, το παιχνίδι πήγε όπως σας το ανέλυσα, αλλά η Άρσεναλ δεν είχε διάθεση στο Οπόρτο και οι «Δράκοι» με μια γκολάρα στο 94′ πήρα και τη νίκη.

Έτσι το ταμείο μας έμεινε στις 110 μονάδες κάτι που δεν μας ανέβασε αλλά στο στοίχημα είναι καλύτερος να μένεις σταθερός από το να πέσεις κάτω.

Οι Βούλγαροι ξέρουν τον τρόπο!

Ξεκίνημα από τη Βουλγαρία εκεί όπου απόψε Λουντογκόρετς και Σερβέτ αναμετρώνται στις 19:45 για ένα εισιτήριο στους «16» του Conference.

Το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο 0-0 με τους Ελβετούς να κυριαρχούν όμως η ρεβάνς του στέλνει σε ένα γήπεδο που οι γηπεδούχοι στην Ευρώπη δεν χαρίζονται.

Ταυτόχρονα η εμπειρία της Λουντογκόρετς σε τέτοιες καταστάσεις έναντι των φιλοξενούμενων με κάνουν να κοιτάξω τον άσο σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Γερμανοί και Βέλγοι γράψτε… Χαμό!

Επόμενο ματς ξανά στο Conference και στην πολύ ωραία Φρανκφούρτη όπου η Άιντραχτ φιλοξενεί στις 22:00 την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Στο πρώτο ματς στο Βέλγιο έγινε χαμός αφού το παιχνίδι έληξε 2-2 κάτι που αδικεί και τις δύο ομάδες που είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ.

Ο επαναληπτικός δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι στο στυλ παιχνιδιού αφού γενικά αυτές οι μάχες μεταξύ Γερμανών και Βέλγων έχουν πολλά τέρματα.

Έτσι θα πάμε στο Over 2.5 που κυκλοφορεί σε αποδόσεις διπλασιασμού και πιστεύω ότι οι book έχουν κάνει μεγάλο λάθος που έχουν δώσει τέτοια απόδοση.

Συνοπτικά οι επιλογές από το Conference:

22/2 19:45 Λουντογκόρετς – Σερβέτ 1 στο 2.00 5 Μονάδες
22/2 22:00 Άιντραχτ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ Over 2.5 στο 2.00 5 Μονάδες

Ο Χάστης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα