fbpx

Τένις: Τον πρώτο λόγο ο Τσιτσιπάς, αξίζει το «ποντάρισμα» σε Μίκελσεν και Ζβέρεφ

Ο Τσιτσιπάς στο Los Cabos

Με το δεξί ξεκίνησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο 250άρι τουρνουά του Los Cabos, και δείχνει σε καλή κατάσταση να υπερασπιστεί τον τίτλο του. “Καθάρισε” σε 64 λεπτά τον Αλεξάνταρ Βούκιτς, και δεν αποκλείεται να τελειώσει τη δουλειά από νωρίς απόψε, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την 4άδα.

Στοιχηματικά ο άσος… δεν αξίζει. Αποδόσεις του 1.14 δε μας συγκινούν, γι’ αυτό και «ξεψαχνίζουμε» καλύτερα το κουπόνι μας. Καλοβλέπουμε το χάντικαπ 4,5 games του Τσιτσιπά στο 1.87, ενώ δεν αποκλείεται να κρατήσει τον Αμερικανό χαμηλά, οπότε ούτε ούτε το Under 21,5 games είναι κακό.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα του Mifel Tennis Open, ενδιαφέρουν έχουν τα ματς των Άλεξ Μίκελσεν και Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο πρώτος έκανε την έκπληξη απέναντι στον Άλεξ Ντε Μινόρ χθες, και ζευγάρωσε τις νίκες του στη διοργάνωση, ενώ ο Γερμανός… δεν ίδρωσε απέναντι στον Γιοσιχίτο Νισιόκα.

Ο άσος του Αμερικανού αξίζει. Είναι αουτσάιντερ κόντρα στον Τζόρνταν Τόμπσον, αλλά στα… ύψη του 2.02 σίγουρα τον αδικούν. Από την άλλη ο Ζβέρεφ είναι περίπτωση… Τσιτσιπά, οπότε δεν ακουμπάμε τον άσο. Ο Θανάσης Κοκκινάκης θα του βάλει δύσκολα, γι’ αυτό και κλείνουμε προς το Over.

02:00, Μίκελσνε-Τόμπσον: Άσος (2.02) – Novibet
04:00, Τσιτσιπάς-Κοβάτσεβιτς: Χάντικαπ-Τσιτσιπάς -4,5 (1.87) – Novibet
06:00, Ζβέρεφ-Κοκκινάκης: Over 21,5 (1,88) – Novibet

Ο Τενιστικός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα