fbpx

Τένις: «Τελικός» για Τσιτσιπά και Ρουντ, ξεκάθαρο φαβορί ο Ζβέρεφ

Ο Τσιτσιπάς στο Los Cabos

Άναψαν τα αίματα στο Los Cabos, με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Κάσπερ Ρουντ να κοντράρονται για μια θέση στον τελικό, αλλά και στο… Top-10. Μια μάχη με πολλά μέτωπα θα είναι αυτή μεταξύ των δύο τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ στη θεωρία θα έχει πιο εύκολο έργο ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Αμφότεροι σε καλή κατάσταση και με περίσσιο κίνητρο, γι’ αυτό και οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες. Όλα δείχνουν… τρίσετο, και θα κριθεί στις λεπτομέρειες του decider. Γι’ αυτό και καλοβλέπουμε το Over (τι πιο σύνηθες), ενώ δεν κάνει γκελ και το να πάρει το πρώτο σετ ο Νορβηγός, που δίνει διπλασιασμό.

Στον άλλον ημιτελικό του Mifel Tennis Open, ο No. 1 του ταμπλό θα συναντήσει τον… εφτάψυχο Τζόρνταν Τόμπσον. Ο Αυστραλός μας στέρησε το ταμείο χθες με τη μυθική του ανατροπή (το γύρισε από το 6-0, 3-0), και σήμερα θα τα παίξει όλα για όλα, προκειμένου να βρεθεί στον τελικό.

Εννοείται δε μας συγκινεί ο άσος του… 1.23, αλλά το 2-0 σετ του Γερμανού δίνει άλλη αξία στο κουπόνι μας. Ίσως σ’ αυτή την περίπτωση να μην κοιτάξουμε στο Over, μιας και ναι μεν ο Τόμπσον θα το παλέψει, αλλά πόσο θα επιτρέψει ο Ζβέρεφ να ανοίξει το παιχνίδι; Μάλλον όχι για πολύ, οπότε Under.

04:00, Τσιτσιπάς-Ρουντ: Over 22,5 (1.79) / Νικητής 1ου σετ-Ρουντ (1.87) – Novibet
06:00, Ζβέρεφ-Τόμπσον: 2-0 σετ-Ζβέρεφ (1.67) / Under 21,5 (1.88) – Novibet

Ο Τενιστικός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα