fbpx

O Χάστης: Οι γείτονες μάς στέλνουν στο ταμείο

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Ο Χάστης επανέρχεται σήμερα Κυριακή με επιλογές από τους γείτονες Τούρκους και Ιταλούς ώστε να επιστρέψει στο ταμείο.

Καλησπέρα φίλοι μου,

Χτες η Ατλέτικο μας άφησε με το στόμα ανοικτό αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει μια ομάδα που σε όλο το πρωτάθλημα έχει μόνο 8 ισοπαλίες.

Παράλληλα φαίνεται πως οι Ροχιμπλάνκος έχουν αλλάξει στυλ στο παιχνίδι τους. Όλοι στην επίθεση και ότι βγει πίσω σε αντίθεση με το αποκρουστικό παιχνίδι των προηγούμενων χρόνων.

Κι όμως εγώ που είμαι λάτρης των γκολ μάλλον προτιμώ το δεύτερο, γιατί αυτό χτες θα μας πήγαινε ταμείο, όπως η Νιούκαστλ που πέτυχε το ένα γκολ που ζητούσαμε και παραμείναμε στις 110 μονάδες.

Το θέλουν πολύ στην Τραπεζούντα!

Στις 15:00 στην Τουρκία η Τραμπζονσπόρ φιλοξενεί την Άντανα Ντεμίρσπορ με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Η Άντανα είναι χωρίς νίκη το 2024 και αυτή την στιγμή δείχνει ανήμπορη να ανταγωνιστεί την αντίπαλό της που έχει ποιότητα σε όλες τις γραμμές.

Έτσι θα επιλέξω τον άσο με Over 1,5 που βρίσκεται στο 1.90 αφού το κίνητρο της Τραμπζονσπόρ με έχει δελεάσει και ας ελπίσουμε οι γείτονες να μας στείλουν στο ταμείο.

Θα παίξουν… τάβλι στο Μιλάνο!

Επόμενη στάση στο αγαπημένο μας Μιλάνο, που σε αυτή την στήλη το έχουμε ποντάρει δύο φορές και μας έχει πάει ισάριθμα ταμεία.

Η Μίλαν υποδέχεται την Αταλάντα με τις δύο ομάδες να είναι σε εξαιρετική κατάσταση κυρίως επιθετικά με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο ξεκούραστοι και να δείχνουν ικανοί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Συνεπώς θεωρώ πως θα δούμε γκολ εκατέρωθεν με το Goal/Goal και Over 2.5 να βρίσκεται στον διπλασιασμό ελπίζοντας πως θα ας βοηθήσει τουλάχιστον να κρατήσουμε την μπάνκα μας.

Συνοπτικά οι επιλογές της ημέρας:

25/2 15:00 Τραμπζονσπόρ – Άντανα Ντεμίρσπορ 1 και Over 1,5 στο 1.90 5 Μονάδες
25/2 21:45 Μίλαν – Αταλάντα Goal/Goal και Over 2.5 στο 2.00 5 Μονάδες

Ο Χάστης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα