fbpx

Τσιτσιπάς: «Θα ήθελα να παίξω στο Davis Cup με την Εθνική» (video)

Ο Τσιτσιπάς στο Australian Open

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στο tie της Εθνικής με τη Ρουμανία για το Davis Cup εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε συνέντευξή του στο ελληνικό Eurosport. Ο Έλληνας τενίστας θέλει να ενισχύσει τις προσπάθειες της Ελλάδας, αλλά τόνισε πως χρειάζεται και ATP βαθμούς το επόμενο διάστημα.

Ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του στα προημιτελικά του Australian Open, και καλείται τις επόμενες μέρες να αποφασίσει για το αν θα βρίσκεται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ή αν θα εστιάσει στις ατομικές προπονήσεις του και στα επόμενα τουρνουά.

Η “γαλανόλευκη” θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, το Σαββατοκύριακο (3-4/2), στο πλαίσιο των play off του World Group I της διοργάνωσης. Με τον Στέφανο στην αποστολή, η Εθνική μας θα έχει σίγουρα ένα σημαντικό “όπλο” στη φαρέτρα της.

«Ο Φριτς ήταν καλύτερος και του άξιζε η νίκη. Έπαιξε καλύτερα από εμένα και του βγήκε σε καλό δρόμο. Όσον αφορά εμένα, δεν αλλάζει ο προγραμματισμός των επόμενων τουρνουά. Ακόμα και όταν πήγα τελικό, το πρόγραμμά μου ήταν γεμάτο και δεν υπήρχαν κενά.

Εξαρτάται τι συμφωνίες έχω με τα τουρνουά, τι έχω κανονίσει πριν ξεκινήσει η σεζόν με την ομάδα μου και ποια τουρνουά θα προσπαθήσω να είμαι καλά προετοιμασμένος ώστε να πάρω πόντους και να έχω προβάδισμα στη σεζόν.

Για μένα δεν αλλάζει τίποτα, θα ήθελα να παίξω στο Davis Cup με την Εθνική σε λίγες μέρες από τώρα. Θα ήθελα να είμαι εκεί πέρα και να παίξω. Απλώς αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε καλή θέση στην ATP Race, είμαι πίσω βαθμολογικά.

Για μένα θα πρέπει να έχω κάποιες καλές εμφανίσεις στους επόμενους μήνες για να βρεθώ και σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση με το τένις μου. Οι νίκες βοηθάνε ψυχολογικά. Σήμερα δεν μου βγήκε αλλά η ζωή συνεχίζεται».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις