fbpx

Davis Cup: Μια νίκη μακριά από την πρόκριση η Εθνική – Το πρόγραμμα της Κυριακής

Ο Τσιτσιπάς στο Davis Cup

Με 2-0 προηγείται η Ελλάδα της Ρουμανίας, στο tie των play-off για το World Group I του Davis Cup, έπειτα από τις χθεσινές νίκες του Στέφανου Τσιτσιπά και του Αριστοτέλη Θάνου. Η Εθνική μας θέλει μία ακόμα νίκη για να επικρατήσει στη σειρά, και να εξασφαλίσει την πρόκριση στο World Group I.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (4/2) στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων θα ξεκινήσει με το διπλό, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα εκπροσωπήσουν τη “γαλανόλευκη” οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς. Αντιμέτωποί τους θα είναι οι Μάριους Κοπίλ και Βίκτορ Κορνέα, στοχεύοντας στην τρίτη σερί νίκη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι, και θα μεταδοθεί από τo COSMOTE SPORT 6HD. Αν τα καταφέρουν οι «TsitsiBros» τότε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα φτάσει στο 3-0 και θα πάρει την πολυπόθητη άνοδο. Αν όχι, η Ρουμανία θα μειώσει σε 2-1 και το tie θα είναι ακόμα ζωντανό.

Το τέταρτο παιχνίδι θα διεξαχθεί, ακόμα και αν η άνοδος έχει κριθεί. Αν η Ελλάδα έχει κάνει το 3-0, τότε με βάση λογικής ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παραχωρήσει τη θέση του σ’ άλλον διεθνή. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Γιάννης Ξυλάς, Αλέξανδρος Σκορίλας και Μιχάλης Περβολαράκης.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:
16:00 Στέφανος Τσιτσιπάς – Μάριους Κοπίλ 6-3, 6-4
18:00 Αριστοτέλης Θάνος – Νίκολας Νταβίντ Ιονέλ 4-6, 6-3, 6-2

Το πρόγραμμα της Κυριακής:
12:00 Τσιτσιπάς/Τσιτσιπάς – Κοπίλ/Κορνέα
14:00 Στέφανος Τσιτσιπάς – Νίκολας Νταβίντ Ιονέλ
16:00 Αριστοτέλης Θάνος – Μάριους Κοπίλ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις