fbpx

Το πρωί της Τρίτης (20/2) η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Ντουμπάι

Η Σάκκαρη στο Australian Open

Έτοιμη για την αγωνιστική της πρεμιέρα στο δεύτερο 1000άρι της σεζόν είναι η Μαρία Σάκκαρη, που καλείται να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Παράλληλα, με μια ενδεχόμενη καλή πορεία στο Ντουμπάι μπορεί να επιστρέψει στην κορυφαία 10άδα των WTA Rankings.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχει bye στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, και στο δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει την Έμα Ναβάρο, που χθες επικράτησε της Κατερίνα Σινιάκοβα με 4-6, 7-5, 6-4 μετά από μια μάχη 2 ωρών και 42 λεπτών.

Ναβάρο και Σάκκαρη αναμετρήθηκαν την περσινή σεζόν για προημιτελικά του τουρνουά στο Σαν Χοσέ, με την Ισπανίδα να παίρνει την πρόκριση με 6-4, 0-6, 7-6(4). Η No. 11 του κόσμου θέλει παράλληλα να “σπάσει” το ρόδι στην πόλη των ΗΑΕ, μιας και δεν έχει ποτέ εδώ (0-3).

Ο αγώνας της με την 22χρονη Ισπανίδα είναι προγραμματισμένος για τις 09:00 (ώρα Ελλάδος), και θα ανοίξει το πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ. Η νικήτρια της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα σε Λέιλα Φερνάντες ή Πέρα και Παολίνι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις