fbpx

Back to back πρωταθλήτρια η Σακελλαρίδη στα διπλά της Τυνησίας!

Back to back πρωταθλήτρια η Σακελλαρίδη

Back to back πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, μαζί με την 25χρονη Ρουμάνα, αλλά και καλή της φίλη, Οάνα Γκαβρίλα. Το δίδυμο της 20χρονης Ελληνίδας κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα τον τίτλο στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 35.000 δολαρίων της Τυνησίας.

Σαπφώ και Οάνα νίκησαν στον σημερινό τελικό τις Γαλλίδες, Έμα Λένε και Άστριντ Λιού Γιαν Φουν, με 6-1, 6-3, μετά από 53 αγωνιστικά λεπτά στο Court 10. Οι κορυφαίες του ταμπλό συνεργάστηκαν άψογα για μία ακόμα εβδομάδα, και μάλιστα δεν απώλεσαν ούτε ένα σετ!

Για να φτάσουν ως εδώ αρχικά είχαν bye στον πρώτο γύρο. Στα προημιτελικά επικράτησαν των Σίχο Ακίτα (Ιαπωνία) και Ντενισλάβα Γλούσκοβα (Βουλγαρία) με 6-2, 6-4, ενώ στα ημιτελικά δε δυσκολεύτηκαν απέναντι στις Ιταλίδες, Ενόλα Κιέζα και Τζένιφερ Ρουγκέρι (6-2, 6-0).

Η Σακελλαρίδη έπαιξε και στα μονά της ITF διοργάνωσης, όμως έχασε στην πρεμιέρα της από την 15χρονη Κινέζα, Ρουιέν Ζανγκ, με 6-2, 1-6, 6-1. Για την ίδια είναι ο τρίτος φετινός τίτλος, ο 19ος στη μέχρι τώρα καριέρα της, αλλά και ο πέμπτος στο πλάι της Γκαβρίλα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις