fbpx

Πλατανιώτη: «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα, είμαι συγκινημένη» (video)

Πλατανιώτη: «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα, είμαι συγκινημένη» (video)

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη δεν μπορούσε να περιγράψει με λόγια τα συναισθήματα της και ειδικά τη χαρά της για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Τεχνικό Σόλο της Καλλιτεχνικής στο Παγκόσμιο της Ντόχα

Στις δηλώσεις της μετά το πρόγραμμά της και την απονομή, η Πλατανιώτη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, καθώς ήταν μοναδικά τα συναισθήματα για εκείνη στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην ΕΡΤ: Για το τι νιώθει για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε: «Η αλήθεια είναι ότι οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα. Είναι κάτι μαγικό, μοναδικό και είμαι συγκινημένη».

Για το ότι είναι το πρώτο χρυσό της σε παγκόσμιο: «Για να είμαι ειλικρινής πέρυσι ήταν η τελευταία φορά που ήθελα να συμμετάσχω στο σόλο. Πείσμωσα και γι’ αυτό ήθελα να συμμετάσχω στο σόλο. Θέλω να ευχαριστήσω τις προπονήτριές μου. Ήταν η δύναμή μου».

Δείτε και το βίντεο με τις δηλώσεις της:




Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος