fbpx

Άλκης Κυνηγάκης: «Ήταν στόχος τετραετίας» (pics)

Άλκης Κυνηγάκης: «Ήταν στόχος τετραετίας» (pics)

Σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό αγώνα ο Άλκης Κυνηγάκης αποδείχθηκε παλληκάρι. Η 13η θέση που κατέκτησε στα 10χλμ open water στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα του έδωσε εισιτήριο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Κυνηγάκης τα έδωσε όλα για να κατακτήσει και ένα μετάλλιο και τόνισε στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας: «Σίγουρα η 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν κοντά στη διάκριση αλλά τώρα ήταν ακόμα πιο κοντά, είχα σωματική επαφή με το μετάλλιο…»,.

 «Πέτυχα τον αρχικό μου στόχο που ήταν η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη κούρσα, πολύ απαιτητική για μένα να τα καταφέρω καθώς το σώμα μου θέλει περισσότερο χρόνο να «μαλακώσει» ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που θα είμαι για δεύτερη συνεχή φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν ο στόχος της τετραετίας, κακά τα ψέματα», τόνισε ο Άλκης Κυνηγάκης και δέχθηκε ερωτήσεις:

  • Η κούρσα πώς ήταν;
  • «Έπεσε άρα πολύ ξύλο στη διάρκεια της κούρσας, Στους τελευταίους γύρους βρέθηκα στις πρώτες θέσεις, μετά έπεσα λίγο και εκεί ήταν πλέον και παιχνίδι μυαλού να παραμείνω. Στον τελευταίο γύρο προσπάθησα να διεκδικήσω και το κάτι παραπάνω, δυστυχώς δεν ήρθε. Πρώτη φορά ήρθα τόσο κοντά να διεκδικήσω μετάλλιο σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση. Σίγουρα η 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν κοντά στη διάκριση αλλά τώρα ήταν ακόμα πιο κοντά, είχα σωματική επαφή με το μετάλλιο…Είναι καλό δείγμα»,
  • Ουσιαστικά βγήκε όλη η προετοιμασία των τελευταίων ετών.
  • «Τα τελευταία 2,5-3 χρόνια ήμουν στα πάνω και στα κάτω μου. Τους τελευταίους 2,5 μήνες νοιώθω πολύ καλά με τη προετοιμασία που κάνω με τον Σπύρο Γιαννιώτη και όλα πηγαίνουν μια χαρά».
  • Κοιμήθηκε ο Άλκης Κυνηγάκης χθες βράδυ;
  • «Εγώ το άγχος το περνάω μέρες πριν. Το στρες και όλα αυτά τα περνάω 10 μέρες πριν. Χθες το βράδυ μια χαρά κοιμήθηκα…».
  • Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος