fbpx

Με τη φανέλα και την τρέλα στο Europa

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ

Ο Χάστης μετά το ταμείο του διημέρου στο Champions League… ρίχνει άγκυρα στον αποψινό πανικό στο Europa League.

Kαλησπέρα φίλοι μου,

Δεν έχετε παράπονο από τον φίλο σας που σας πήγε ένα αξιοπρεπέστατο ταμείο στο δύσκολο διήμερο στο Champions League που μας ανέβασε στις 118 μονάδες κάτι που μας δίνει την ευχέρεια να ποντάρουμε αν κάτι το πιστεύουμε λίγο πιο δυνατά από το αναμενόμενο.

Σήμερα επέλεξα 2 σημεία από το Europa League διότι στο Conference μυρίζει πολύ… μπόμπα κάτι που στο τέλος της βραδιάς ίσως στείλει πολύ κόσμο στον κουβά.

Θα γίνει χαμός στη Βέρνη!

Ξεκίνημα από την Ελβετία και τη Βέρνη εκεί όπου η Γιούνγκ Μπόις αντιμετωπίζει στις 19:45 την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι Πορτογάλοι είναι σε τρελό ρυθμό επιθετικά αφού στα τελευταία 3 ματς έχουν σημειώσει 16 γκολ δηλαδή 5,3 ανά αγώνα! Και η Γιούνγκ Μπόις είναι μια ομάδα φύση θέση επιθετική αφού και στους ομίλους του Champions League δεν κλείστηκε σε κανένα ματς και θεωρώ πως στην έδρα της γκολ θα πετύχει.

Έτσι θα παίξουμε το Goal/Goal και Over 2.5 που κυκλοφορεί στις περισσότερες εταιρίες στο 2 απόδοση που είναι με κάνει να το επιλέξω χωρίς δισταγμό.

Θα κυνηγήσει τον μοναδικό της στόχος!

Συνέχεια στο ερωτικό Μιλάνο εκεί όπου η ανεβασμένη Μίλαν υποδέχεται στις 22:00 τη Ρεν για το Europa League.

Οι Μιλανέζοι πήραν πολύ σπουδαία νίκη κόντρα στη Νάπολι την Κυριακή και ουσιαστικά κλείδωσαν το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στο επόμενο Champions League. Όμως το πρωτάθλημα έχει χαθεί όπως και το Κύπελλο.

Έτσι πλέον θα ρίξει μεγάλο βάρος στην Ευρώπη και με τη φανέλα της για οδηγό θέλει να φτάσει στην πρώτη κατάκτηση αυτού του θεσμού στην ιστορία της.

Συνεπώς όσο καλή και αν φαίνεται η Ρεν δεν θεωρώ ότι θα σταθεί εμπόδιο στην ομάδα του Πιόλι και έτσι θα επιλέξω τον άσο με Over 1.5 στο 2.

Συνοπτικά οι αποψινές επιλογές μου:

15/2 19:45 Γιούνγκ Μπόις – Σπόρτινγκ Λισαβόνας Goal/Goal και Over 2.5 στο 2 7 Μονάδες
15/2 22:00 Μίλαν – Ρεν 1 και Over 1.5 στο 2 6 Μονάδες

Ο Χάστης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα